Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érdemes lenne jelenteni a...

Érdemes lenne jelenteni a buszvezetőt?

Figyelt kérdés
5:50-re kellene neki itt lennie és állandóan 5:56 vagy 5:58kor ér ide
szept. 12. 06:01
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
De beértek időben? Honnan indul, onnan? Vagy esetleg esélyes, hogy sokan vannak előtte lévő megállóba és mire lecsipogtatják a bérletet elmegy sok idő. Ezek opciók?
szept. 12. 06:07
 2/8 A kérdező kommentje:
1# sajnos nem érünk be időben... Egyik nap ő van a másik nap a másik sofőr. A másik időben itt van és városon kívül kb 70-nel megy . Ez meg késik is és kb 10 percel érünk be később és a városon kívül 50-nel megy
szept. 12. 06:14
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Először a másik buszvezetonek szólnék, hogy szóljon neki, mert nem szeretnétek írásban bejelenteni a felettesenek. Hátha ez is hatásos lesz!
szept. 12. 06:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk meg van, hogy be se jön a vasútállomási buszmegállóba.

Nem egyszer jelentettem, de leszarják.

Ráadásul buszjegyet se ad, zsebre teszi a pénzt. Ez se probléma, pedig felvettem telefonnal.

szept. 12. 08:24
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
Én simán bejelentem, de sok esetben tényleg ki vannak védve és képes a cég hazudni.
szept. 12. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Iszonyatos hiány van (sok más mellett) buszvezetőből is.

Nem iszik, nem vezet szabálytalanul ill. balesetveszélyesen. Ez az alap. Minden másnál már elnézőnek kell lenniük a főnököknek, mert aztán egyáltalán nem fog jönni a buszod, kérdező, mert nem lesz kit odaültetni a sofőrülésbe.

6-8 perc késés nem a világ, ezért maximum szóban szólnak a sofőrnek, hogy próbálja jobban tartani a menetrendet, de ennél többet nem foglalkoznak vele.

szept. 12. 10:00
 7/8 anonim ***** válasza:
12%

"pedig felvettem telefonnal."

Amihez viszont neked marhára nincs jogod.

szept. 12. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
38%
Neki sincs joga meglopni, rákényszeríteni a bliccelésre. Kifizeti helyettem a bírságot? Remélem gyógyszerre költi azt a pár száz forintot, hogy dögölne meg az egész családja.
szept. 12. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!