Mi visz rá egy nőt arra, hogy buszvezető legyen?
Vidéki nagyváros, megyeszékhely, a helyi járatú buszokon több női sofőrt is lehet látni. Jellemzően 40-es, 50-es korúakat.
Azért furcsa számomra, mert ugye nehéz fizikai munka, rengeteg odafigyeléssel és hatalmas felelősséggel, és a fizetés sem olyan jó. Ráadásul ez nem olyan jellegű dolog ami általában a nőket érdekli.
Hogyan juthat el ennek ellenére egy nő oda, hogy egy zsúfolt nagyvárosban egy csuklós busszal centizgessen a szűk mellékutcákban? Mi szólhat mellette? Mit gondoltok?
#3:
Valszeg ez k*rvára nem így volt, csak te szereted kiszínezni a sztorijaidat. ^_^
Annyira nem nehéz fizikai munka, mint mondjuk egy gyárban rohadni. Egy monotón bolti melótól is jobb. Sok nő szeret vezetni.
A sok sz4r közül ez vállalhatóbb munka szerintem. Nem is inger szegény,oda kell figyelnie az útra. Mindig történik valami. Nem kell idegesítő munkatársak élettörténeteit hallgatnia.
Úgy mint férfiak.
És ez nem olyan nehéz fizikai munka mint a kőműves munka…
Felszálltam és kértem jegyet x városig, mondta hogy jajj de jó üljek előre mert nem tudja mi hogy működik erre. Végig kérdezgetett mindent, már olyanokat is kérdezett hogy jajj mi volt ez a villanás. A kresz szabályokat nem tudta. Én mondogattam neki hogy mit csináljon. Volt egy domb, 40 el mentünk végig mert "jajj nem lehet előre látni".
Még ő is mondta hogy az izgalomtól kiszáradt a szája.
"Végig kérdezgetett mindent, már olyanokat is kérdezett hogy jajj mi volt ez a villanás."
. Gondolom, hogy akkor LSD-t fogyasztott vezetés előtt. A drog rossz, okés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!