Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, a fogdosások, zaklatás...

Lányok, a fogdosások, zaklatások tényleg ennyire gyakoriak, ha egy nő kilép az életbe, vagy ez személyes szerencsétlenség? Mit lehet tenni ha ezt te vonzod és már paranoiás vagy?

Figyelt kérdés

Mit kell tenni azért hogy a férfiak tiszteljenek és féljenek tőled?

Előszó: tudom hogy sok lett és az ilyeneket nem szokták elolvasni, de ha szeretnél és tudsz ebben a témakörben segíteni kérlek olvasd el, több mint fél óráig fogalmaztam.

Nagyon sokat tudnék írni, ezért sok mindent ki fogok hagyni, hogy legyen kedvetek elolvasni.

Jelenleg egy rendkívül depressziós szakaszban vagyok és már régóta ki akarom ezt írni magamból mióta rátaláltam az oldalra, most vagyok nagyon lent, ezért most teszem meg.

Szóval a fő kérdésem hogy így anonim módon mit tudtok elmondani arról, hogy hányszor voltatok kitéve fogdosásnak, hányszor ért hozzátok férfi kéretlenül. Nem erőszakra gondolok, hanem “csak” érintésre, akár egy szinte semmitől elkezdve a már zaklatás kategóriáig.

Gyerekkorom óta vannak szorongásos zavaraim, egy ideje altatót szedek már és ennek van egy olyan mellékhatása hogy sokkal eberebbé tesz és hirtelen minden visszajött.

Most el tudom mondani hogy kamaszkorom óta legalább egy 20-25(ha nem több) férfi hozzám ért már váratlanul és ez akkor tudatosult bennem, amikor jöttek a gyógyszer miatti mellékhatások…

Egyszerűen ez tényleg a nő hibája, ha elmegy valahova, egy buliba, egy új társaságba, akkor számolnia kell azzal hogy hozzá fognak érni férfiak?!

Azért gondolom hogy én más vagyok ebből a szempontból, mert ott van az a rengeteg nagyon szép modell, színésznő és ők sosem panaszkodnak emiatt hogy zaklatják őket. Marpedig ezt annyira nehéz elképzelnem hogy csak ÉN vagyok ilyen szerencsétlen hogy csak engem ért ennyi zaklatás és azokhoz a szép sőt híres nőkhöz nem akartak hozzáérni férfiak….

Azt elismerem hogy dolgoztam külföldön és sokszor voltam bulizni, dolgoztam hosstess-ként is, meghívtak afterpartykba és sokszor voltam olyan társaságba, amiben a férfiak talán hozzá vannak szokva ahhoz hogy könnyűvérűek a lányok…. (Én ennek az ellentettje vagyok)

De ez már indokolja, ha egy fiatal lány elmegy bulizni, akkor ez fogja érni?

Vagy ha egy nagyobb baráti társasággal elmegy nyaralni akkor ott fixen többen is be fognak próbálkozni?

Volt erre példa még bőven a covid előtt hogy többen elmentünk együtt Horvátországba, volt olyan régi “barátom” aki egyszerűen befeküdt mellém az ágyba és így utólag visszagondolva azon a nyaraláson összesen 7!! férfi ért hozzám kérdés nélkül. Volt akit ismertem, volt aki idegen volt egy bárban….

Egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy kortól, nemzetiségtől függetlenül ENNYI férfi van egy ősember szintjén és ennyi férfit nem neveltek meg arra hogy az alap hogy NEM érsz hozzá nőhöz.

Volt már több derék fogdosás, kar simogatás, láb és comb megfogás, akaratom elleni ölelés, akarom elleni arcra puszi… de volt kettő-három alkalom amikor már komolyabb fogdosás volt, talán ott már tehettem is volna feljelentést, de nem tettem mert persze lefagytam mindig a sokktól. Meg nem is tudom hogy “””csak””” fogdosás miatt indulna e bármilyen eljárás.

2x is előfordult hogy munkakapcsolat közben ért hozzám 2 férfi úgy ami már bőven szexuális zaklatás kategória, mind a kettő szórakozóhelyen történt….

Az egyiknek azóta mar irtam és megfenyegettem, ez kicsit oldotta a bajt, de a másiknak valamiért nagyon nehéz írnom és évek óta áll az ügy.

Mind a ketten akaratom ellenére ölelgetni kezdtek, fogdosni és táncolgattak velem. Természetesen én erre nem reagáltam akkor, mert lefagytam…

De volt hogy az utcán fogtak meg a kezem meg a karom….

Követni mar többször követtek….

A súlyos gond még az is, hogy nagyon vallásosan neveltek, ez sajnos odáig fajult bennem az apám iránti gyűlölettel fűszerezve, hogy sosem volt kapcsolatom, nem is szeretnék, képtelen vagyok rá.

Csak ábrándozni szoktam férfiakról, de élőben nem megy a dolog.

Illetve nagyon ítélkezős lettem a prostitúcióval szemben, sőt én nem csak a rosszlanyokos nőket tartom annak, hanem a gold diggereket is, vagy akik belemennek pl a szereposztó díványos sztoriba….

És sajnos rosszabb napjaimon előfordul, hogy magamról is ilyeneket gondolok ezek miatt az akaratom elleni érintések miatt….

Főleg amit pl munka alatt kaptam mert ott eleve összeköti az agyam azzal hogy ezért pénzt kaptam és munka alatt értek hozzám….

Egyszer olvastam hogy aki nem jó családból jön, azt megérzik az emberek és ezért bármit megtesznek vele… na de tényleg ennyi undorító erőszakra hajlandó ember van?!

Valóban bántalmazó “apa” lánya vagyok, aki szerencsére nem láttam 13 éve, de ezt valóban megérzik rajtam?

A fő gond az hogy sok pszichés problémám van és számomra a nők fogdosása a legalja az emberi létnek…. Undorítónak, mocskosnak érzem magam ezek miatt, magamat hibáztatom és nem látom hogy más nőkkel ez megtörténne….

Fokozza az öngyilkos késztetést….

Ha lehetne választani egy lábtörés vagy egy fogdosás között, én a lábtörést választanám.

Arra is rájöttem hogy nekem 2 énem van. Vagy nem gondolok arra hogy ha kimegyek a házból akkor esélyt adok arra hogy megerőszakoljanak és úgy ki tudok menni, vagy csak erre tudok gondolni és már a boltba sem merek lemenni, főleg hogy nem tudok határozott lenni ha közeledik felém egy férfi akár az utcán….

Mit kezdjek ezzel?

szept. 11. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Előre leszögezem, hogy privátra nem fogok válaszolni.

Nem gyakran fordul elő velem, de azért elő szokott fordulni. Külsőtől kb. függetlenül, értve ez alatt, hogy akkor is történt ilyen, amikor 43 kilóval több voltam. Szórakozóhelyen gyakrabban, mert ott a férfiak egy része még inkább feljogosultnak érzi magát, úgy vannak vele, "mindenki ismerkedni akar itt, nem?" meg beitalozva azért hígulnak az erkölcsök sajnos. Ott tapasztaltam meg inkább azt, amikor többedszeri visszautasításra is próbálkoznak, már dühösen, rángatnak el a társaságomtól, mérges képpel köröznek, ha nem figyelek rájuk stb. Ott azért egy olyan buliban, ahol nincs akkora heringparty, egy este 10-11 ilyen eset is lehet. De nem gyakran bulizom.

Max. évi 1-2x történik ilyen tömegközlekedésen. Ott sosem tudod, mikor hordja oda a szél a mocskot.

Egy alkalom volt, ami nagyon megviselt... valaki (egy üszkös fejű, iszonyat undorítóan kinéző véglény) beszökött a lépcsőházba este, és elbújt... én meg egy irodai buli után hajnalban mentem haza. Többedszeri határozott visszautasításra is a seggemet taperolta, és az volt a mázlim, hogy be tudtam menekülni a liftbe és majdnem rácsaptam a kezére az ajtót. Akkor félóráig csak álltam a lakásban remegve, és nem mertem kimenni 2 napig az utcára.

Én nem gondolom, hogy vonzanám ezeket, mert ismerőseim hasonló arányban élik ezeket meg. Amúgy én is a lábtörést választanám, az nekem lelkileg kevésbé megviselő. És az a szerencsém, hogy az életigenlésem és a hobbijaim elég fontosak, hogy ki merjek menni a lakásból és egyedül utazni. De néha este, ha megyek haza, azért elönt a félelem.

szept. 11. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp fordulj pszichológushoz!!!

Nem, nem benned van a hiba és nem te vonzod a bajt.

Velem is volt már olyan, hogy kolléga többedik felhívás után is szemtelen volt a végén a seggemet csapkodta papírokkal, mikor ordítani kezdtem vele mindenki előtt az iroda folyosóján.

Nyúltak alám a villamoson, metrón. A villamoson volt valami dörgölődzős féreg, következő megállónál csomó fiatal nő szállt le felháboordva - nem tudtuk, ki az, melyik csinálja, csak szabaduljunk.

Szóltak utánam többször ritka gusztustalanságokat.

Hétköznap fényes délután budapest utcán jött szembe pár hülyegyerek, röhögve rámarkolt a mellemre. Kabátban voltam amúgy, tehát még az se, hogy közszemlére. Ordítottam vele, bár félő volt, hogy meg is vernek, de csak röhögtek tovább és elmentek.

Ezek borzasztó megalázó dolgok.

De ne magadat okold!!

szept. 11. 14:27
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
En ferfi vagyok, de sose csinalnek ilyesmit.. viszont azt latom, hogy a hatarozott, nagyobb hangu, vagany csajoknak nincs ilyen gondja. A mujabb, szorongos, felenk csajok konnyu predak valszeg. Ha hangosan raorditassz ugy, h masok is halljak, megpofozod, tokon rugod v ilyesmi akkor biztos elmegy a kedve. Probalj magadon valtoztatni, h ne legyel ilyen kis "gyengecske"
szept. 11. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miután már aládnyúlt vagy a tömött villamoson hozzáddörgölődzött - azt se tudod ki az - már hiába óbégatsz.
szept. 11. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Attraktiv fiatal no vagyok es megfigyelesem szerint elegans ruhaban tavolsagrartobbak es tiszteletteljesek az emberek velem. Nagyon szamit milyen ruhaban jarsz. Munkahelyen mrg nyaralasnal is biztos,h megvoltak a fokozatok mielott elkezdtek volna fogdosassal zaklatni csak nem vetted eszre es nem kezelted le. Mar a kozeljovest is haritani kell meg a tul bizalmaskodo kerdeseket vagy temakat . (Szexualitas,parkapcsolatod,maganszerad) Meg ha latjak,h nem allsz ki magadert bizonyos helyzetekben. Valszeg mar szoban felterkepezik,h neked lehet beszelni kerdezni reszleteket pl szexualitas temaban igy nyitottnak gondolnak a testi erintkezesben.

En pl eleve nem megyek nyaralni baratokkal,h egyutt kelljen aludnom veluk. Az a szitu is teret adna bizalmaskodasnak fogdosasnak. Baratokkal elebe nem ulok le vagy nem fekszek egy agyra vagy nem ulok egy padon 1-2 meternel kozelebb.

Valszeg nem tartod meg az intim zonad tavolsagat. Ha vkit 50 cm nel kozelebb engedsz magadhoz ,ahol van hekl,az automatikusan tovabb fog nyomulni.

szept. 11. 15:01
 6/10 Metionin ***** válasza:

Először is, ha még nem tetted, fordulj orvoshoz. Nagyon sok dolog van itt, aminek csak egy kis szelete a kérdés témája. A vallásos nevelés, rossz tapasztalat stb. hagyott benned traumát, ezt meg kell oldani.

A másik: sosem a te hibád. Ha atom pucéran mászkálna valaki az utcán, nemtől függetlenül, akkor sincs joga senkinek hozzányúlni, zaklatni. Egyébként meg statisztika van róla, hogy nem az számít, hogy mi van rajtad vagy hogy szerintük "úgy" viselkedsz-e. Ezt nem képes felfogni a sok áldozathibáztató barom.

Ami engem illet, az első ilyen élményeim gimis koromban voltak, bezárt a koli amikor másodikos voltam és bejárós lettem. Általában ugyanazzal a busszal jártak a környék összes falujából a diákok, beleértve a 3x másodikos szakmunkás cigányokat is, akiktől gyakran a buszsofőr is félt. Konkrétan felmutatta az illető a bicskát felszálláskor és neki már nem kellett jegy. Néhányszor a szemem előtt raboltak ki fiatalabb diákokat, bicska elő, pénzt ide. Senki nem mert szólni, mert akkor megnézik hol szállunk le és családostul kapnak el. Na az ilyen figurák közül néhány megfogdosott a tömött buszon, ha rászóltam, csak röhögtek és olyan is volt, amikor egy néni engem cseszett le, hogy mit vinnyogok, csak tetszem a legénynek. Gondolom a szebb lányok naponta esek áldozatul ennek, én nem voltam valami tetszetős de mégis megtaláltak néha. Szoknyát sosem mertem felvenni suliba. Pár hónap után rájöttem, hogy a következő azaz 2 órával később induló járaton már nincsenek ezek a véglények, így inkább beültem a könyvtárba megírni a házit suli után és a későbbi járattal utaztam. A későbbiekben más okokból utaztam mindig késői buszokkal, így szerencsére nem volt több hasonló élményem.

Gimi után elköltöztem egyetemvárosba, itt nagyon ritkán láttam maszturbáló öregeket a vonaton vagy buszon (mindig öregeket) de fogdosás sosem volt. Catcalling viszont nagyon gyakran, amikor napi szinten tömegközlekedtem, nem volt olyan hét, hogy valaki ne közölte volna hogy mennyire baszna. Főleg amikor olyan helyre költöztem, ahol a buszmegálló mellett van a zebra, állandóan kiszóltak a kocsikból, tök 8 hogy épp munkába, koncertre vagy edzésre indultam-e annak megfelelő ruhában. Mióta itthonról dolgozom, ettől is megszabadultam, viszont úgy vettem észre, hogy talán emiatt még jobban felcsesz amikor nagy ritkán mégis kimozdulok és beszólnak.

szept. 11. 15:13
 7/10 Katona Dius ***** válasza:
65%

Először is tegyük tisztába. Az, hogy egy férfi (vagy nő) hozzáér a karodhoz, vagy barátilag átölel, nem számít fogdosásnak. Lehet, hogy tényleg baráti gesztus, amit te komplikálsz túl.

Másrészt, ha zavar, mond meg neki, ne csak állj ott szó nélkül. Ha nem szólsz neki, azt érezheti, hogy téged nem zavar, és nem tudja, hogy ő most neked ezzel "rosszat" tesz. Mond meg neki, hogy ne haragudj, de nem szeretem, ha hozzám érnek, vagy valami hasonló, kultúráltan, kedvesen. Amelyik értelmes (és a többje az), felfogja és úgy tesz. De néma gyereknek anyja se...

Ha valaki tényleg (de ténylegesen) fogdos, akkor szép artikuláltan lehet veele közölni, "örülnék, ha a kezedet a helyén tartanád" vagy bármi hasonló. Nem kell a szádra ülni, hogy utána csendben emésztgessed magadban.

Végül, amit leírtál sok esetben felfogási probléma. Elhiszem, hogy rosszul esik, szarul érzed magad miatta, de ez nem normális. Nem ártana ezzel szakemberhez fordulni, olyannal, aki nem csak gyógyszerrel töm, hanem tényleg segít rendbe tenni ezeket a dolgokat magadban.

szept. 11. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
29%

Férfi vagyok, szerintem #3-as nem mondott hülyeséget.

Én nem taperolok senkit, de a nagyobb hangú, vagányabb csajoktól tényleg jobban "félünk" úgymond, mert ők ott helyben a világgá kürtölik, ha valami nem tetszik nekik. Most ezt nem csak a fogdosásra értem, de odamenni udvarolni sem annyira merünk odamenni az ilyen csajokhoz, pont ezért.

szept. 11. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem két dolog miatt van ez a zavar nálad az érintésekkel kapcsolatban, az egyik a bántalmazó apuka miatt, a másik pedig a párkapcsolat hiány. A legtöbb felnőtt nő kapcsolatban van és egy idő után megszokja, hogy egy férfi hozzá ér akár intim helyeken is. Téged azért zaklatnak fel ezek az érintések, mert ez neked ez nem megszokott. Nyilván nem a durva fogdosásokra gondolok, de egy kéz, láb érintés normálisan azért nem kellene, hogy zavarjon vagy rossz érzést keltsen benned.
szept. 18. 03:10
 10/10 anonim ***** válasza:

9: azért nem mindegy, olyan taperol engem, akit ismerek, megbízom benne és szeretek vagy egy random senki élvezkedik rajtam, akit a hátam közepére sem kívánok. A páromnak nyilván engedem és szeretem is, meg ismerkedés alatt olyannak, akivel már kerültünk olyan nexusba. Meg barátoknak is, családtagoknak is.

Meg az is más kérdés, hogy az nem zavar, ha vki véletlenül meglök - vagyis nem szeretem, de nem fogok miatta rá kiakadni, mert véletlen volt. De amikor már egy idegen vagy egy alig ismert vki direkt érint engem, mert az neki fincsi, az igenis zavaró és gusztustalannak tartom, akkor is ha "fogadd má' el, ha nem intim helyen tapiz, hanem csak a derekadat meg a kezedet fogja meg".

szept. 18. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!