Ez is rasszizmusnak számít?
Nem, ez nem rasszizmus, hiszen a külső jegyek mellé nem rendel morális tartalmat, pusztán a vonzalma függ ezektől. A vonzalom pedig nagyrészt külső jegyekből ered.
Nem leszel az alacsony embereket gyűlölő személy, ha a magasak jönnek be. Ugyanígy nem leszel fajgyűlölő, ha a feketék/ázsiaiak/fehérek jönnek be.
Túlságosan a külsőt nézed. A lelket nézd.
Igaz, sajnos a gonoszság sokszor megjelenik az emberen.
De a lelket kell nézni.
A szexuális/romantikus vonzalomban nem létezik bigottság. Aki tetszik az tetszik, kész.
Nagyon csúszós lejtő ha a vonzalomból morális kérdést csinálunk.
Ez max akkor rasszizmus ha valami szexi, egzotikus fétisként kezeled a barna bőrű embereket.
A rasszizmus a színesebb az az a nem tiszta fehérbőrű emberek felé kinyilvánított gyűlölet. Neked pont az ellenkezője tetszik. Szerintem ez inkább dícséretes.
Én csak az ilyen c*gányok meg az ilyen keleti nép felé vagyok kételkedve. Lehetne rám mondani. De a fekete emberekkel, a négerekkel, az égvilágon semmi bajom sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!