Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normalis hogy igy erzek??

Angelo99 kérdése:

Normalis hogy igy erzek??

Figyelt kérdés
Regebben mikor volt a valovilag meg 2019 ben oda irtam emlekszem ra amikor Veget ert , higy ennyi erovel fel is robbanthattam volna a rlt.t. fellek hogy a joisten haragja ezert megbuntet ugye Isten malmai lassan de orolnek. Fellej szerintem be van a lakasom kamerazva van diktafon vagy lehalgato a gepembe amin keresztul a rendorok figyelnek nem kinjretan a rendorok hanem mondjuk nagy nyomozok es fellek toluk hogy megkinoznak stb.... Vagy mondjuk valalami informacio amiket mondtam a fulukbe jutott es akkor en velem barmit lehet csinalni.Lehetseges ikyen elmelet vagy hulyeseg?Azon belul nagy felelmeim es rossz gondolataim vannak regebben jezeltek engemet eletem legnagyobb ellensegenek sem kivanom olyan rosszul voltam .Ma is a pszihuaterem. Azt mondta es ha van lehalgato akkir. Folyton ugy erzem kiloknek az ablakon vafy higy thl kell esnem a megveresen ilyenen tul kell esnem higy kibirod. Mint az elso oltas sot azt us erzem hogy nekem mar ellok kihott keresni valom sem lenne helyem Magam nem us nagyon merek otthon maradni 32 eves elmultam soha sem volt novel szexualis kapcsolatom se csok sem volt.Nem tudok kikapcsolni regebben eddzfem de attol is elment a kedvem Amin keresztul mentem eletem legnagyobb ellensegenek sem kivanom es ehhez olyan gondolat parosul:pszihopata rendor mondja ilyen belso hangon hat nem kiburja mindjuk maga ezek utan azt ezt azt.Legszuvesebben azt szeretnem ha tenyleg mindenki beken hagyna most el is hiztam az is nagyon bant.Targyaknak tulajdonitok nagy dolgot van bennem furcsasag.Felelmeim ugy erzem meg akadalyoznak celjaim elereseben.Horvatorstagban is iden. Voltunk es ott sem tudtam kikapcsolni rogton jottek a gondolatok hogy lelonek szigonypuskaval stb .Pedig a tenger az almom.Rosszakat is almodok.Szerintem ilyen nem is letezik.. Mit tegyek ??
szept. 9. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Keress fel pszichiátert, ez a teendőt.

Pánikbeteg vagy, de jó ok az hogy kezelhető.

szept. 9. 19:59
 2/6 A kérdező kommentje:
De ezek kepzelgesek hogy eljapnak megkinoznak a rendorok stb?
szept. 9. 20:02
 3/6 anonim válasza:
71%
Súlyosan paranoid skizofrén vagy. Neked pszichiátriai kezelés kellene.
szept. 9. 20:11
 4/6 A kérdező kommentje:
De oda nem szeretnek menni mert voltam tartok az elektrosoktol is . Plusz mikor kezeltek injekcioval kegyetlen volt es most is belso hang mondja de lehet rosszabb is . A skizofrenia pedig traumaktol jon elo ....vagy genetika ...
szept. 9. 20:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Es most is olyan jon valaki mutassa tartasz idamenni mert itt jobb talan es valami elzart felelnetes helyen vagyok ezt csak bekapzelem es sokszir a viselkedesem alapjan ahogy a nap vuselkedek teszik fel a kepeket pld celebek a netre pld ha valaki nevet mindjart magamra veszem higy rajtam nevetnek stb ....
szept. 9. 20:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Itt van valaki?
szept. 10. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!