Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Belemennétek, szerintetek ez...

Belemennétek, szerintetek ez így korrekt?

Figyelt kérdés

Én külföldön akartam mindig is dolgozni, de a párom még csak nyaralni se menne ki.

Megbeszéltük, hogy Írország neki is szimpatikus így oda tervezek menni.

Arra gondoltam, hogy megbeszélem vele,hogy 1 évig dolgozunk ott valamit és ha nem tetszik neki, akkor visszajöhetünk.

Én szállodába akarok menni, ő viszont valószinűleg sehova, de majd beszélünk róla.

szept. 6. 23:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehova?

na ez így nem korrekt, ennek nincs jövője, ha nem támogat vagy nem veled tart.

szept. 6. 23:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
vagy eltartod egyedül, mi?
szept. 6. 23:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy ő ezt nem akarja és ezt valahol te is érzed, csak miattad menne ki kb. kényszerből, amiből semmi jó nem sülne ki.
szept. 6. 23:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez igy halott fejsze nyele. Mas dologban is ennyire ellentmondasos a velemenyetek?

Ja es ha valoban koltoztok, kosd fel a gatyat, a lakaskrizis nem vicc, es nem csak Dublint erinti.

szept. 6. 23:42
 5/10 A kérdező kommentje:

Csak ebben más a véleményünk, de ebben is csak azért mert ő nem akarja itt hagyni a családját és a barátait. Meg fél, hogy eltéved.

Sokan kitudtak már költözni külföldre, nekünk is sikerülhet. Tény h nehéz meg nem biztos,h minden úgy fog alakulni ahogy tervezem,de szerintem megfogja érni a kockázat. Ha nem és ha nagyon szarba lennénk, szerencsére vannak akik kisegítenek.😅

szept. 7. 00:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy sikerülhet, én Cork-bol irok jelenleg.

Csak Írország nehezített pálya mas országokhoz képest, es ezt sokan nem hiszik el mig nem tapasztaljak a saját bőrűkön.

szept. 7. 00:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen sajnos, ott joval tobbek az albérlet árak,mint itthon. Vagy kb bárhol máshol😅
szept. 7. 00:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy draga, meg nem is akkora gond, sokan farzsebbol kifizetnek a 2000+ eurot.

Itt nem 30-an jelentkeznek egy lakasra hanem 3000-en. Sokan honapokig laknak Airbnb-ben kezdesbol, ami nem keves megtakaritast visz el startbol.

szept. 7. 06:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztosan nem mennék bele a párod helyében. Csak belegondoltam: itt van a házam, kutyám-macskám, barátaim, munkám, életem, és a pasi, akivel összejöttem, elkezdi rágni a fülemet, hogy "Naa, menjünk külföldre dolgozni, naaa, hagyj itt mindent, amit évek alatt felépítettél, ó, azt mondod, Írország szerinted szép? Akkor oda menjünk dolgozni, na, csak egy évre, naaaa". Szerintem 2 nap után kirúgnám a pasit, és élném tovább az életemet.
szept. 7. 07:38
 10/10 anonim ***** válasza:
7# egyik ismerősöm ismerőse szálláson dolgozik, de simán kifizeti az albérletet, azóta van már jobb házuk, és autójuk.
szept. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!