Belemennétek, szerintetek ez így korrekt?
Én külföldön akartam mindig is dolgozni, de a párom még csak nyaralni se menne ki.
Megbeszéltük, hogy Írország neki is szimpatikus így oda tervezek menni.
Arra gondoltam, hogy megbeszélem vele,hogy 1 évig dolgozunk ott valamit és ha nem tetszik neki, akkor visszajöhetünk.
Én szállodába akarok menni, ő viszont valószinűleg sehova, de majd beszélünk róla.
Sehova?
na ez így nem korrekt, ennek nincs jövője, ha nem támogat vagy nem veled tart.
Ez igy halott fejsze nyele. Mas dologban is ennyire ellentmondasos a velemenyetek?
Ja es ha valoban koltoztok, kosd fel a gatyat, a lakaskrizis nem vicc, es nem csak Dublint erinti.
Csak ebben más a véleményünk, de ebben is csak azért mert ő nem akarja itt hagyni a családját és a barátait. Meg fél, hogy eltéved.
Sokan kitudtak már költözni külföldre, nekünk is sikerülhet. Tény h nehéz meg nem biztos,h minden úgy fog alakulni ahogy tervezem,de szerintem megfogja érni a kockázat. Ha nem és ha nagyon szarba lennénk, szerencsére vannak akik kisegítenek.😅
Persze hogy sikerülhet, én Cork-bol irok jelenleg.
Csak Írország nehezített pálya mas országokhoz képest, es ezt sokan nem hiszik el mig nem tapasztaljak a saját bőrűkön.
Az hogy draga, meg nem is akkora gond, sokan farzsebbol kifizetnek a 2000+ eurot.
Itt nem 30-an jelentkeznek egy lakasra hanem 3000-en. Sokan honapokig laknak Airbnb-ben kezdesbol, ami nem keves megtakaritast visz el startbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!