A kérdés csak elméleti! Ha maholnap kapnál olyan egy olyan lehetőséget, hogy te és a legközelebbi hozzád tartozó (ezesetben a párod) vagy ha netán gyerekeid is vannak kapnátok INGYEN zöld kártyát és elmehetnétek az USA-ba belemennél/mennétek?
Nem.
Pont annyira nem vonz, mint ahogy Magyarország sem vonzott. Most egy olyan országban élek, ami szempontból ideális számomra. Ha el is kéne költöznöm, akkor is lenne több tucat másik ország, ahova szívesebben költöznék.
Eltöltöttem több hónapot az USA-ban, ami alatt meglátogattam minden helyet, ami érdekelt, nekem ennyi elég volt.
"Probléma van a Magyarországon élő emberek többségének alapmentalitásával is"
Neked lehet, hogy problémád van vele, de az a te magánügyed.
Különben mi ez az általánosítás? Milyen alapmentalitás? Honnan veszed, hogy az az általános, vagyis az alapmentalitás, amit te annak gondolsz? És ez?
"százával lövöldözik egymást halomra minden különösebb ok nélkül"
Persze, vannak lövöldözések, hallunk róla, na de azért mégis: százával meg halomra? Úgy adod elő, mintha napi szinten ez menne, mégpedig az egész országban, pedig nagyon nagy ország az USA...
Még ha fizetnének se. Őszintén. Régen még talán, de amilyen híreket hallok mostanság onnan (BLM, mindenféle rendőrségi túlkapások, a munkamorál, a lakhatási válság, stb) egyszerűen teljesen elveszi a kedvem az egésztől.
Meg amúgy messze is van. A nyelv még hagyján, de se barátaim, se a család (nagyszülők, rokonság, testvérek) nem jönnének velünk, és én igenis örülök neki, hogy mindenki 1 óra autózáson belül van, főleg így, hogy gyerekeink vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!