A kérdés csak elméleti! Ha maholnap kapnál olyan egy olyan lehetőséget, hogy te és a legközelebbi hozzád tartozó (ezesetben a párod) vagy ha netán gyerekeid is vannak kapnátok INGYEN zöld kártyát és elmehetnétek az USA-ba belemennél/mennétek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 17:17
11/19 anonim válasza:
Az egyes válaszoló elmenne, ezért van lepontozva?:))
12/19 anonim válasza:
"Én például kérdésekre válaszolni járok erre a weboldalra"
Én meg nem csak válaszolni járok ide, hanem mások válaszaira is kíváncsi vagyok, szeretek elgondolkodni rajtuk, és ha további kérdéseim merülnek fel velük kapcsolatban, akkor felteszem őket, hátha sikerül meggyőznie a válaszolónak arról, hogy neki van igaza.
14/19 anonim válasza:
Nos, én kimennék, szerencsét próbálnék és ha nem jön be, 1-2 év után hazajönnék. Addig is gyakorolná mindenki az angol nyelvet, élményeket gyűjtenénk. Ha beválik, maradnánk, ha nem, akkor nem. Amúgy nem vágyok az USA-ba, de élménynek jó lenne, aztán meglátnám.
15/19 anonim válasza:
Mennék is Key Westre, ott nyár van, nem úgy, mint itt, hogy egész "nyáron" kb minden hajnalban fűteni kell a hideg miatt :(
17/19 anonim válasza:
Oda nem költöznék, de ha az is "játszik", hogy eltölthetek ott egy fél évet, simán.
19/19 anonim válasza:
Annyira birom az ilyen kérdéseket. Kiköltöznék-e az USA-ba? Bakker azon belül hova? Melyik Államba? California, Florida, Texas, esetleg Oregon? Vagy melyikre gondolsz? Csak mert konkrétan a legszélsőségesebb országról beszélünk mind földrajzilag, mind társadalmilag. Nem mindegy, hogy most pl. A legmelegebb vagy éppen leghidegebb államról beszélünk és ez csak a jéghegy csúcsa a kérdéseket illetően...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!