Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet ilyen elborult...

Hogyan lehet ilyen elborult ízlése a lányomnak?

Figyelt kérdés

Csak hogy a mai példával jöjjek. Megjött a fizetése, rendelt egy pizzát. Gyrosos pizza extra feltétekkel, juhtúró, gomba, tengergyümölcsei, csirke és bolognai.

És amióta saját keresete van és saját magának fizeti az étkezését, azóta hasonló borzalmakat kreál. Alig bírunk megmaradni mellette, amikor esténként együtt vacsorázunk.

szept. 6. 16:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Csaj ismerősöm akkor evett ilyen bizarrnak és undorítónak mondható vegyített kajákat amikor terhes volt.

Szóval gratulálok mama/tata. :D

szept. 6. 16:56
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes kombó, de ha neki ez kell, akkor kedves egészségére. Neked nem tökmindegy?
szept. 6. 17:01
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
Ellenben itt vagy Te, aki ilyen marhaságokat kérdez ahelyett, hogy értelmesen töltené a szabadidejét.
szept. 6. 17:06
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

Kit érdekel? Hadd egye, ami neki tetszik. Én nem néztem oda, mikor a szüleim sóskát ettek, mert szerintem ki.szott undorító, ők nem néztek oda, mikor rukkolát, vagy halat ettem, mert szerintük meg az a ki.szott undorító.

Csak nehogy feltegyél majd egy kérdést pár év múlva arról, hogy miért nem látogat téged a lányod.

szept. 6. 18:26
 15/16 anonim ***** válasza:
47%
Elég ízléstelen, az meg hülyeség, hogy fizetésnapon habzsidőzsi, utána meg zsíros kenyér. Gondolom veletek is lakik.
szept. 7. 07:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért egyetlen egy darab pizzarendelés nem számít habzsidőzsinek a világ szebbik felén.
szept. 8. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!