Gyerekként hány osztályképen szerepeltetek? Van olyan aki hasonlóan hozzám csak a legelső években volt hajlandó osztály képen szerepelni? Ha igen miért ? 25f
Figyelt kérdés
Kb. harmadik osztályos koromig szerepeltem képeken, utána úgy éreztem hogy nem vagyok cirkuszi állat, hogy fotózzanak. Utána egyébként iskolába se olyan nagyon jártam, 11 éves korom után magántanuló voltam, hát nem vagyok valami közösségbe illeszthető XD legalábbis az iskolai közösségbe soha nem voltam az.szept. 5. 22:03
1/5 anonim válasza:
Nagyon ritkán hiányoztam az iskolából, évente max. 1-2 nap, vagy annyise'. Egyszer hiányoztam általános hetedikben, pont aznap volt egy fényképezkedés, tök véletlen. Így nem vagyok rajta egyetlen felsős osztályképen sem. csak a ballagás.
2/5 anonim válasza:
Amúgy jogos a gondolat, de bennem ez nem merült fel soha, örültem h elmaradnak az órák
24f
3/5 anonim válasza:
Mindegyiken szerepeltem, de nem is rémik, hogy valaha is bárki lemaradt volna róla.
4/5 Metionin válasza:
Általános iskolában 3-szor fotóztak minket csoportosan, gimiben szerintem kétszer. Általánosban volt még 2 alkalom, amikor egyenként fotóztak, elsőben a tipikus iskolás lettem kép, és olyan hetedik körül volt még egy, amit szerettem volna eltussolni de sajnos anyám megtudta mástól és kérte a képeket. Amúgy én is rühelltem ezeket, mert nem szerettem az osztályt és nem akartam képeket őrizni róluk de anyám mindig kifizette, mert mitszólnak. Ballagás után aztán örömömben szétvagdostam az összeset és elégettem a darabkákat.
5/5 anonim válasza:
Nagyon kevésszer hiányoztam iskolából, amik pont nem fotózkodós napokon történtek. Gimiben, ha jól emlékszem, senki sem hiányzott olyankor, de általánosban ilyenre azért volt példa. Ahogy arra is, hogy valaki szándékosan nem akart a képeken szerepelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!