A motivációs guruk, coach-ok, pszichológusok jelentik a megoldást az emberek problémáira, ők rendbe teszik az ember életét?
Pedig nem kis különbség, hogy ért-e ahhoz amit csinál, vagy csak kuruzsló.
Nem: én 3-nál life coachnál jártam, elvégeztem egy life coach-képzést, és minden maradt a régiben. Ezen emberek alapból jobb társadalmi pozícióból indulnak, hisz van pénz-tartalék-támogatás-ismeretségi kör, sokaknál igaz tudás is, így vállalkozói- céges ismereteik-ismerőseik vannak: tehát innen indulva totál más coach-nak elmenni, mint egy "hitvány" közalkalmazottként nekiindulni.
Nekik alapból sokkal könnyebb az életük, alig van problémájuk, megoldanak mindent, hisz van ismeretségük/pénzük: de nem (feltétlen) ők fogják rendbe tenni a másik életét.
A pszichomukik sem különbek: 2-t ismertem, de mindkettő fedélzeti problémás.
Egyetértek!
Nagy általánosságban elmondható, hogy az egyén pszihés problémáit, maga az egyén képes rendbe tenni. Külső segítség persze sok esetben elengedhetetlen.
De a folyamatot mindíg az egyénnek kell véghezvinnie önmagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!