A nők a prostikat vagy a hozzájuk járókat nézik le inkább?
21. Meg, párom is van és szeretjük egymást. Pedig nem vagyok sem modell alkat (még) sem cicababa. :)
Ellenben értelmes vagyok.
Hát 19 én úgy vagyok vele hogy sose lehet tudni ki miért jut el odáig. Nyílván van más út. Ahogy azokat se nezem le akik prostihoz járnak, mert igazából mind2en jól járnak és senki se sérül. Akkor engem miért érdekeljen. Ha egy barátnőmről van szó akkor megpróbálnám lebeszélni.
Egy vadidegen már más. Most kezdem megtanulni, hogy nem lehet megmenteni embereket és hogy ami nekem rossz lehet másnak nem az hogy ő tud így élni és lehet tudna máshogy de nem akar.
20#
De aki tetszik neked azoknak mind irreális elvárásai lenne feléd.
Akkor, hogy találnád meg az igazit?
Mit dolgoztál magadon? Megtanítanád magadnak benyelni a sok szart?
Vezesd le kérlek mert életszerütlen amit írtál.
25.
Milyen irreális elvárások? Normális embernek van egy szint, ami alá nem adja.
Az pedig hogy a partner legyen kedves, humoros, intelligens és odaadó, egyenes, őszinte. Az anyagiakat együtt is meg lehet teremteni, de ezek nélkül nem működik semmilyen kapcsolat.
26#
Érdekes én mindig azt tapasztaltam, hogy amiket felsoroltál "kedves, humoros, intelligens és odaadó, egyenes, őszinte" az a nőknek nem elég.
Őszinte??
Ha valamit elmondtam őszintén és az nem egyezett azzal amit a nő hallani akart akkor abszolút nem volt dijazva az őszinteség. Meg vannak a jó válaszok.
"Az anyagiakat együtt is meg lehet teremteni, de ezek nélkül nem működik semmilyen kapcsolat."
Egy olyan nővel sem találkoztam aki tetszett kinézetre és együtt akarta volna megteremteni az anyagi dolgokat. Mindig az volt, hogy én teremtsem meg egyedül és ha jól mennek a dolgaim akkor velem lesz, ha nem akkor meg nem lesz mellettem, nem fog segíteni a bajban.
Bocs de amit leírtál az nem így működik a való életben. Bár így lenne. A nőknek sokkal nagyobb elvárásai vannak. Az, hogy egy pasi kedves, figyelmes, őszinte az édes kevés ma egy nőnek egy kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!