Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők a prostikat vagy a...

A nők a prostikat vagy a hozzájuk járókat nézik le inkább?

Figyelt kérdés
Sokszor mondják erre gúnyosan, hogy a legősibb női mesterség, de amúgy van benne valami, mert egyidős az emberiséggel, minden korban, társadalomban jelen volt és ma is bőven van rá igény. Megfigyeltem, hogy a nők többsége nagyon kényelmetlenül érzi magát, ha ez a téma felmerül, úgy csinálnak, mintha ez valamiféle földönkívüli viselkedés lenne, pedig a prostik is ugyanolyan nők, mint ők és a hozzájuk járó férfiak is teljesen hétköznapi emberek. Nem igaz, hogy csak lúzer, vállalhatatlan külsejű pasik járnának prostihoz, nagyon sok házas, családos, a civil életben nagyra tartott ember is jár, ha az otthoni szex mennyiségileg vagy minőségileg nem elég neki. Most, ha meggondoljuk, hogy valakit nem enged közel magához a felesége és vannak szexuális igényei, akkor mit csináljon szegény ember? Ezért nem kellene lenézni szerintem.

szept. 4. 12:09
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
36%

Én nem nézem le őket. Amúgy szívesen meghallgatnám tőlük, hogy így milyen az életük meg, hogy bírják miért folyamodtak ehhez meg hasonlók.

Azok a pasasok akik barátnő/feleség háta mögött járnak prostihoz, mert képtelenek uralkodni magukon vagy megbeszélni normálisan igényeiket a szexben a feleségükkel na azokat én se nézem jó szemmel.

De engem a kanos férfiak is kiborítanak azok az ittas megjegyzések de sokszor amikor bámul valaki méreget vagy tudom, hogy rá akar vezetni szexes témára és utalgat brrr a hideg is kiráz és felfordul a gyomrom.

Ha viccelődünk az más meg ha közelebbi a viszony vagy normálisan beszélgetünk róla.

Inkább ezek a megjegyzések, hogy döngetném a bulád vagy jó bőr vagy. Nézd azt a picsát. Hátulról de megbasznám. Vagy van aki a hangom miatt jön oda bár azt már kezdem megszokni..

Pedig amúgy nem vagyokszép lány. Mondjuk nem is az kell nekik. Meg nem is én csak az, hogy valakivel dughassanak. Szóval én támogatom, hogy az ilyen férfiak inkább prostituálthoz menjenek. Ahol dughatnak ahogy szeretnének igaz pénzért.

szept. 4. 15:59
 12/40 anonim ***** válasza:
61%

Nőként soha nem találkoztam olyan nővel, aki lenézné a prostikat. Inkább borzasztóan sajnálom őket. Nem kevés dolgon kell keresztülmenni ahhoz, hogy valaki ennyire ne becsülje saját magát.

Azokat viszont, akik hozzájuk járnak, elítéljük. Aki képes élvezni azt, hogy tárgyként használ másokat, arra nem tudok emberként tekinteni.

szept. 4. 16:07
 13/40 anonim ***** válasza:
36%
Egyiket sem nézem le. Ez is ugyan olyan szolgáltatás, mint hogy körmöshöz jár valaki vagy fodrászhoz.
szept. 4. 17:57
 14/40 anonim válasza:
16%
12. Nincs prosti, nincs vendég. Nincs vendég ha nincs prosti. Kit nézel le?
szept. 4. 20:11
 15/40 anonim ***** válasza:
53%

14. Mindig először a kereslet teremti a piacot.

Piacgazdaság, management, marketing.. olvass el pár könyvet, okosabb leszel. :)

"Piaci-rés" szót ismered?

szept. 4. 21:38
 16/40 anonim ***** válasza:
30%

És mi van azokkal akik azért járnak prostihoz mert csak így szexelhetnek szép nővel amúgy esélyük sem lenne rá???

Gondolom ők is le vannak nézve és miért nem jön össze egy olyan nővel aki egyáltalán nem izgatja és nem jön be neki..

szept. 5. 07:56
 17/40 anonim ***** válasza:
14%
16. Tenni kell érte és nem csak a külsőt kell nézni, mert nem csak az számít. Fél kell nőni. Nézz be egy Swinger klubba, nem mindenki tökéletes ott sem! Nők sem, férfiak sem!
szept. 5. 07:57
 18/40 anonim ***** válasza:
55%

17#

Te mit tennél nőként, ha minden férfi aki neked tetszik és szeretnél ismerkedni velük azt mondaná neked, hogyha van nagy házad meg jó autód akkor ige, de ha nincsen akkor kocc??

Természetesen mind ezt lenéző stílusban, hogy érezd, hogy te egy senki vagy és örülj, hogy egyáltalán szóba álltak veled.

Vezesd le kérlek, hogy mit tennél pontról pontra!

szept. 5. 08:23
 19/40 anonim ***** válasza:
50%
11-es én lenézem őket és leszrom milyen az életük.
szept. 5. 08:30
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
18. Dolgoznék magamon és keresnék olyat akinek tetszem. Pont. :)
szept. 5. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!