Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők a prostikat vagy a...

A nők a prostikat vagy a hozzájuk járókat nézik le inkább?

Figyelt kérdés
Sokszor mondják erre gúnyosan, hogy a legősibb női mesterség, de amúgy van benne valami, mert egyidős az emberiséggel, minden korban, társadalomban jelen volt és ma is bőven van rá igény. Megfigyeltem, hogy a nők többsége nagyon kényelmetlenül érzi magát, ha ez a téma felmerül, úgy csinálnak, mintha ez valamiféle földönkívüli viselkedés lenne, pedig a prostik is ugyanolyan nők, mint ők és a hozzájuk járó férfiak is teljesen hétköznapi emberek. Nem igaz, hogy csak lúzer, vállalhatatlan külsejű pasik járnának prostihoz, nagyon sok házas, családos, a civil életben nagyra tartott ember is jár, ha az otthoni szex mennyiségileg vagy minőségileg nem elég neki. Most, ha meggondoljuk, hogy valakit nem enged közel magához a felesége és vannak szexuális igényei, akkor mit csináljon szegény ember? Ezért nem kellene lenézni szerintem.

szept. 4. 12:09
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
79%

Nem nézem le a prostikat, mert én is sok pénzt kerestem már ezzel.

A fizető pasikat se nézem le, csak azt, amelyik a párja háta mögött csinálja. Patkány.

szept. 4. 12:12
 2/40 anonim ***** válasza:
57%

Nem nézem le a prostikat se a vendégeiket.

Engem is eltartanak, a sex, a főzés és a rend miatt. Bár egyetemet is végeztem és sokat olvados ez nem értekli a cél személyt, csak akkor ha társaságban vagyunk és hozzá tudok dolgokhoz szólni.

szept. 4. 12:19
 3/40 anonim ***** válasza:
62%

Hozzájuk járókat 1000%.

Nem érdekel hogy csúnya lúzerekről van szó vagy menő márványszobor testű milliomosokról, egy kaptafa az összes.

A prosti azért teszi amit tesz hogy kaját tegyen az asztalára és fizesse a számláit, a kuncsaftjai meg azért mennek hozzá, mert a szex/nők nekik annyi, hogy beleteszik a farkukat egy kibérelt lyukba. Akinek örömet tud okozni hogy valaki alájuk fekszik, akinek amúgy nem kellenek, az számomra veszett ügy, azzal teljesen más a nézetünk a nemiségről. Engem még a gondolat is undorít hogy valaki olyan nyúljon hozzám, aki nem vonzódik hozzám semmilyen szinten. Ha soha többé nem vonzódna hozzám senki, akkor soha többé nem is szexelnék.

De csak a saját nevemben beszélek, ahány ember, annyi vélemény...

szept. 4. 12:22
 4/40 anonim ***** válasza:
50%

Mindkettőt, de inkább azokat akik gerinctelen módon csinálják, de ez csak saját vélemény. (Úgyis lepontoznak, nem baj)

Én nem tudnám magam személy szerint eladni pénzért, mivel a tartás és a gerinc megfizethetetlen. Nem élek jól és sosem éltem. Ami másoknak alap, nekem küzdeni kell érte, mégsem folyamodtam sosem ehhez.

A másik oldal azért nem szimpatikus, mivel nem szeretném ha olyan érne hozzám, akinek ki tudja hol járt a farka..

Szerintem ez nevelés kérdése.

szept. 4. 12:25
 5/40 anonim ***** válasza:
100%

A pasikat nézem le, akik házasok/kapcsolatban vannak és prostikhoz járnak. Sajnos az én exem is járt 2 évig. Úgy derült ki, hogy kankós lett.

4x ment vissza aids tesztre is, mert nem volt egyértelmű az eredmény. Közbe pedig velem otthon, óvszer nélkül erőltette volna a szexet ez alatt a 2 év alatt. Szerencse, hogy nem mentem bele, mert nem szeretem óvszer nélkül.

szept. 4. 12:49
 6/40 anonim ***** válasza:
78%

Én az ügyfeleiket nézem le.

N

szept. 4. 12:59
 7/40 anonim ***** válasza:
34%

A nő az a fura észjàràsú lény aki a sajàt jogàt fenntartja krvàlkodni, de a vevői kört kritizàlja.

A férfi meg az a fura észjàràsú lény, aki tudomàsul veszi hogy a prosti is megveti és utàlja, mégis oda viszi a pénzét.

szept. 4. 13:35
 8/40 anonim ***** válasza:
43%

“ a sajàt jogàt fenntartja krvàlkodni, de a vevői kört kritizàlja”

Ha nem lenne ügyfél, nyilván senki nem lenne prosti, függetlenül attól hogy van-e “joga”. (Amúgy joga van bárkinek prostihoz járni, a kérdés nem a jogokról szól)

szept. 4. 13:43
 9/40 anonim ***** válasza:
20%
#7 Oké, de attól te még lúzer ösztönlény maradsz.
szept. 4. 13:48
 10/40 anonim ***** válasza:
33%
9# Te pedig egy érdek, felszínes, kretén qrva!!!!!!
szept. 4. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!