A nők a prostikat vagy a hozzájuk járókat nézik le inkább?
Nem nézem le a prostikat, mert én is sok pénzt kerestem már ezzel.
A fizető pasikat se nézem le, csak azt, amelyik a párja háta mögött csinálja. Patkány.
Nem nézem le a prostikat se a vendégeiket.
Engem is eltartanak, a sex, a főzés és a rend miatt. Bár egyetemet is végeztem és sokat olvados ez nem értekli a cél személyt, csak akkor ha társaságban vagyunk és hozzá tudok dolgokhoz szólni.
Hozzájuk járókat 1000%.
Nem érdekel hogy csúnya lúzerekről van szó vagy menő márványszobor testű milliomosokról, egy kaptafa az összes.
A prosti azért teszi amit tesz hogy kaját tegyen az asztalára és fizesse a számláit, a kuncsaftjai meg azért mennek hozzá, mert a szex/nők nekik annyi, hogy beleteszik a farkukat egy kibérelt lyukba. Akinek örömet tud okozni hogy valaki alájuk fekszik, akinek amúgy nem kellenek, az számomra veszett ügy, azzal teljesen más a nézetünk a nemiségről. Engem még a gondolat is undorít hogy valaki olyan nyúljon hozzám, aki nem vonzódik hozzám semmilyen szinten. Ha soha többé nem vonzódna hozzám senki, akkor soha többé nem is szexelnék.
De csak a saját nevemben beszélek, ahány ember, annyi vélemény...
Mindkettőt, de inkább azokat akik gerinctelen módon csinálják, de ez csak saját vélemény. (Úgyis lepontoznak, nem baj)
Én nem tudnám magam személy szerint eladni pénzért, mivel a tartás és a gerinc megfizethetetlen. Nem élek jól és sosem éltem. Ami másoknak alap, nekem küzdeni kell érte, mégsem folyamodtam sosem ehhez.
A másik oldal azért nem szimpatikus, mivel nem szeretném ha olyan érne hozzám, akinek ki tudja hol járt a farka..
Szerintem ez nevelés kérdése.
A pasikat nézem le, akik házasok/kapcsolatban vannak és prostikhoz járnak. Sajnos az én exem is járt 2 évig. Úgy derült ki, hogy kankós lett.
4x ment vissza aids tesztre is, mert nem volt egyértelmű az eredmény. Közbe pedig velem otthon, óvszer nélkül erőltette volna a szexet ez alatt a 2 év alatt. Szerencse, hogy nem mentem bele, mert nem szeretem óvszer nélkül.
A nő az a fura észjàràsú lény aki a sajàt jogàt fenntartja krvàlkodni, de a vevői kört kritizàlja.
A férfi meg az a fura észjàràsú lény, aki tudomàsul veszi hogy a prosti is megveti és utàlja, mégis oda viszi a pénzét.
“ a sajàt jogàt fenntartja krvàlkodni, de a vevői kört kritizàlja”
Ha nem lenne ügyfél, nyilván senki nem lenne prosti, függetlenül attól hogy van-e “joga”. (Amúgy joga van bárkinek prostihoz járni, a kérdés nem a jogokról szól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!