Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől zombisodott el Magyarors...

Mitől zombisodott el Magyarország?

Figyelt kérdés

Az utak, járdák, kerékpárutak rosszak. Az emberek zombiként kutyát vonszolva vánszorognak az utcán. A tetkó és a gettósodásra jellemző sok grafiti sem maradhat el.

Vagyis kiugróan magas az egy főre eső kutyák száma nevű közgazdasági mutató. Ahogy az egy négyzetméterre eső tetkó mennyisége is. Az illegális szemétlerakással is lehetne folytatni a sort. Meg a gyarmattá alakulással.

A Kádár rendszerben még Monte Carlora hasonlított az ország és ez nem túlzás. Pedig mára "szabadok" lettünk.

szept. 3. 15:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%
Monte Carlo???????
szept. 3. 15:20
 2/24 anonim ***** válasza:
70%
A tudatlanság miatt.
szept. 3. 15:33
 3/24 anonim ***** válasza:
33%
Az meg, hogy a gettók és mafiák a Kádár-rendszerben honosottak meg. Nem csak úgy megjelenig a semmiből, ha rendszeresváltaskor.
szept. 3. 15:35
 4/24 anonim ***** válasza:
30%
Nem értem, mi köze mindehhez a tetoválásnak?
szept. 3. 15:39
 5/24 anonim ***** válasza:
54%
Okostelefonoknak köszönthetően internet bárkinek elérhető, tiktok/youtube video nézése, facebook/instagram nézése, trash celeb műsorok tévében. Mondhatjuk majdnem mindenki interneten élni világát és nem érdekli mi van körülette.
szept. 3. 15:42
 6/24 anonim ***** válasza:
27%

Unalmas,de a telefonozás végett...

Még mikor bejött a tiktok nem érdekelt ( 34 éves nő vagyok) de sok tartalom volt elérhető ott, no mondom megnézem már. Pörgettem, görgettem sz én amúgyis 34 éve önbizalom békasegge alatt agyammal nézegettem hogy 9-16/20 éves lánykák itt forró naci full smink stb... Aztán ami döbbenet oké h bodypozitiviti meg minden de mikor úgy a tonna donna rázza a bulkeszt aztán jajj de szép vagy... Jajj de jó... Akkor lesek mint Rozi a moziba hogy mi van???

Még jobban le voltam súlytva h én csak a +20 kilómmal nem kellek senkinek a másik meg + 80 kilóval mindenkinek.

Na ezért

szept. 3. 15:48
 7/24 anonim ***** válasza:
63%

Világszerte a mentális programozás a baj, amely az iskolából és a mediából árad, elrontották az emberek szoftverét, hogy könnyen manipulálhatóak legyenek, szabályokat kövessék gondolkodás nélkül, ne kérdőjelezzenek meg semmit, pl törvények, legyenek annyira kimerítve, hogy ne legyen erejük ráébredni semmire, időnként a média megjelenít egy egy rosszfiút a politikában, akin ki lehet élni az agressziót, plusz figyelemelterelő.

A háttérhatalom agymosása gyerekkortól!

szept. 3. 15:52
 8/24 anonim ***** válasza:
58%

Mi ez a tetoválás mánia mostanában itt😭

Kb mintha nem is tudnátok mást kigondolni az emberutálatotok kifejezésére.

szept. 3. 15:54
 9/24 anonim ***** válasza:
14%
A lakosság zöme lusta igénytelen trendmániás fogyasztó . Kádár idején abból táplálkoztak hogy lapítanak mert nyugatra nem tudnak kimenni és a környező térségek lepratelepek . Onnan meg betódult sok nyomorék alja , a modernitás önző tetüvé tette . Azt lesi mi az eredmény pl valaki erős az rohadjon meg mert ő gyenge de semmit sem tesz . Ezt és a moslék dolgot magamutogatást ontja a kábeltv net . Csak diktatúra erős terrorállam csinál rendet arabok Kína orosz ,de ez véglet . Politikai ellenző kritikus stb sitten kivégzőosztag előtt találja magát ... A másik véglet a modern polgári demokrácia jogállami fogyasztói lét ez ...
szept. 3. 15:58
 10/24 anonim ***** válasza:
67%

Tehát sok a kutyás ember=elzombisodott az ország?

Hát te aztán tudsz következtetéseket levonni, az egyszer biztos.

szept. 3. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!