Miért viselkednek ilyen furcsán a romák?
HTTPS://www.facebook.com/share/r/6imS1riv943g1Xpd/?mibextid=UalRPS
Sajnos ezért néznek le minket cigányokat, az ilyen viselkedés miatt.
Ezek az embereknek ez a norma, ezt hozták otthonról, sajnos nem tudnak be illeszkedni a társadalomba és sajnos ezek az “emberek” miatt néznek le minket is bőrszínünk miatt normalis cigányokat.
Biztos vagyok benne, hogy rajtam egyertelmuen latszik hogy kulturalt vagyok. Az viszont tenyleg kellemetlen, hogy masok miatt egy kalap ala vesznek es megbelyegeznek. A 4-6-os vonalan utazo feher bacsika pont a mai nap magyarazta, hogy irtani kellene a fajtamat, szorakoztato mert kettonk kozul mindenkepp O volt az, aki elashatta magat ezzel a viselkedessel.
Egyebkent hallottam mar “szoke ciganyos” uvoltozest magyartol es ugyanugy koztuk is megtalalhatok a gyilkosok, no es gyereket verok, politikai nezetben is vannak olyanok, hogy hozzajuk kepest a mi “Gazsink” tejfolos szajunak szamit. Szerintem mindenkinek ki kellene nyitnia a szemet es eszre venni, hogy nem masokat kene mocskolni, de ha mar teszi akkor nezzen korbe a sajat fajtaja kozott es botrankozzon azon. Mondjuk a kerdest iro szemely sem lehet tul normalis, ha nem tudja hogy nem illik borito alapjan itelkezni.
Igen, vannak magyarból is parasztok, gyilkosok, nőverők stb, de ténykérdés, hogy a romák között ez sokkal nagyobb arányban előfordul és viselkedésük alapján sajnos sokan nehezen illeszthetőek be a társadalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!