Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért viselkednek ilyen...

Miért viselkednek ilyen furcsán a romák?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

HTTPS://www.facebook.com/share/r/6imS1riv943g1Xpd/?mibextid=UalRPS

[link]

[link]

aug. 21. 21:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Majom?
aug. 21. 21:43
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

- Mi a baja a gyereknek?

- C...ány

aug. 21. 22:00
 3/23 anonim ***** válasza:
85%
Csak a szokásos.. Tipik C-typeok. Remélhetőleg elviszi őket a "rhák", ahogy mindig mondják 0-24 ugye... :)
aug. 21. 22:01
 4/23 anonim válasza:
🤣🤔🤣🤣🤣🤣🤣🤔🤔🤔🤔🤔🤔
aug. 21. 22:28
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert náluk ez a természetes. Hiába, megrekedtek itt.
aug. 21. 22:36
 6/23 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos ezért néznek le minket cigányokat, az ilyen viselkedés miatt.

Ezek az embereknek ez a norma, ezt hozták otthonról, sajnos nem tudnak be illeszkedni a társadalomba és sajnos ezek az “emberek” miatt néznek le minket is bőrszínünk miatt normalis cigányokat.

aug. 21. 22:51
 7/23 A kérdező kommentje:
Mert az a baj, hogy nem tudod elsőre megítélni hogy ha egy normális cigánnyal találkozol. Mert én is állandóan az ilyeneket látom…
aug. 21. 22:57
 8/23 anonim válasza:
87%

Biztos vagyok benne, hogy rajtam egyertelmuen latszik hogy kulturalt vagyok. Az viszont tenyleg kellemetlen, hogy masok miatt egy kalap ala vesznek es megbelyegeznek. A 4-6-os vonalan utazo feher bacsika pont a mai nap magyarazta, hogy irtani kellene a fajtamat, szorakoztato mert kettonk kozul mindenkepp O volt az, aki elashatta magat ezzel a viselkedessel.

Egyebkent hallottam mar “szoke ciganyos” uvoltozest magyartol es ugyanugy koztuk is megtalalhatok a gyilkosok, no es gyereket verok, politikai nezetben is vannak olyanok, hogy hozzajuk kepest a mi “Gazsink” tejfolos szajunak szamit. Szerintem mindenkinek ki kellene nyitnia a szemet es eszre venni, hogy nem masokat kene mocskolni, de ha mar teszi akkor nezzen korbe a sajat fajtaja kozott es botrankozzon azon. Mondjuk a kerdest iro szemely sem lehet tul normalis, ha nem tudja hogy nem illik borito alapjan itelkezni.

aug. 21. 23:22
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

Igen, vannak magyarból is parasztok, gyilkosok, nőverők stb, de ténykérdés, hogy a romák között ez sokkal nagyobb arányban előfordul és viselkedésük alapján sajnos sokan nehezen illeszthetőek be a társadalomba.

aug. 21. 23:33
 10/23 A kérdező kommentje:
Fehér embert metrón árnyékolni még nem láttam, romát többször is. Ettől még lehet az itt író két válaszoló nem olyan, csak az a baj, hogy valamiért a romák nagy része ősember módjára viselkedik
aug. 21. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!