Mit mondanál egy idősködő anyukának aki azon aggódik, hogy már 50 éves, és hamarosan nagymama, nyugdíj, majd halál?
:))))
48 éves vagyok. Hát elmosolyodtam, ahogy magamra gondoltam, mint idősködő anyukára, mert 2 év múlva 50 vagyok, hamarosan nagymama (fiam 16 lesz, remélem még nem vállal gyereket), nyugdíj majd halál:) Szerintem úgy 30 évem van még hátra. Rövid szoknyában és magassarkúban futkosok, hétvégén pont buliztunk a férjemmel egy városi rendezvényen. Igaz, másnap már dög fáradtak vagyunk ilyenkor:) nem vagyunk 20 évesek, na. De hogy a halált várnánk:)))
De!
1. Légy jó ember, gyűjts jó emlékeket!
2. Ha nem halna meg az ember, nem maradna hely a következő generációnak
3. Unalmas lenne a földi élet ha 500 évig élnek az ember.
Jót írok? :)
NEM, hülyeség.
Egy 50 évesnek még közel sincs vége az életének, ha nyugdíjba megy, elkezdheti a saját életét, azt csinál, amire kedve van.
Nem csak unokákból áll az élet, keressen barátokat, hobbikat, értelmes idötöltést, mert adott esetben akár még 30-35 éve is hátra lehet, addig csak kezdjen valamit magával!
Igaz 4-es ha 50 évig nem élt ,akkor most a nyigdij utan majd tud.:D
"Elkezdheti a sajat életét" ember eddig kinek az életét élte? Kényszerítette valaki?
500 évig élni,akkor inkabb a pokol,mint ennyi gyökér között legyek még addig.Max azt nézném meg,hogy irtja ki magát az ember 500 éven belül.
A maminak meg keress egy pasit akivel eljátszadozhat.;) Attól jobb kedve lesz.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!