Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külföldi munkát van aki nem...

Külföldi munkát van aki nem bírja?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozom egy ideje, de teljesen lehoz az életről a magány.

Jó vannak kollégák, FaceTime minden, de valahogy nem ugyanaz, nagyon egyedül érzem magam.

A pénz motivál de azon kívül semmi.

szept. 3. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Van , de az a jó hogy teli a has a szekrény a tárca a tank

jó a környék , és nem 6 hónap ótvar pokol nyár van hanem jó levegő 4 évszak . Magyaro mindig is egy felejthető lepratelep volt most modernebben az és extra drága a semmiért . .

szept. 3. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Én eladom a házam és költözök ki. Igaz nekem mindegy, hogy helyben / 30 km odébb vagy 1300 kmről tojnak-e a fejemre. De én itt nem fogok anyám miatt megdögleni, mert ő évente 2x hajlandó találkozni
szept. 3. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Most akkor mégse a külföldi munkával van bajod, hanem a magánnyal és a honvággyal.

Külföldi munka az emberek többsége számára (tudod, a piramis népesebbik fele) ugyanolyan lepra, ugyanolyan szopatós és kizsákmányoló, annyi különbséggel, hogy a kint keresett pénzből ha nem nyúlnak le nagyon félre tudsz annyit tenni, hogy szabadabb börtönként megélve lehúzva pár évet ITTHON felépíted az életedet.

Ebben a fos országban, ahol a fizetések arra vannak belőve, hogy rendelkezel saját lakással. Utána már könnyebb. Párkapcsolatban is, mert nem egészséges, mikor azért vagy együtt valakivel, hogy egyiktek fizetése elmenjen a rezsire, megélhetésre és a másikéból meg éltek. Toxikus, kényszer-együttéléseket eredményez gyerek és közös hitel nélkül is.

szept. 3. 22:10
 4/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ezt bele kell kalkulálni, amikor úgy döntesz, hogy kint próbálsz szerencsét.
szept. 4. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
5 éve élek Németországba hiába van 18.000 euró félretett pénzem.. depressziós vagyok mert nincs egy magyar lány a közelben
szept. 5. 03:11
 6/8 anonim ***** válasza:

#5: 5 év alatt én attól lennék depressziós, ha csak ennyit tudnék KÜLFÖLDÖN (ahol egy gazdasági bevándorló senkinek néznek a helyiek még ha színleg jópofiznak is) félretenni, amiből lassan valahol Észak-Kelet Magyarországon lehet venni egy romot.

Ezért kár kimenni külföldre.

szept. 11. 02:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Azon kívül, hogy dolgozol mint az ökör, csinálsz még valamit?

Próbálsz inegrálódni? Vannak hobbijaid, eljársz szórakozni, próbálsz barátokat találni?

Mert ha egész nap melózol, aztán hazaesel és nézed a falat, akkor nem csodálom, hogy depis vagy.

szept. 15. 00:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Videojáték a hobbim. Amúgy nyilván költök is és ami marad azt félretesszem
szept. 21. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!