Hogy lehetnek ilyen érzéketlen emberek?
Rtl.hu facebook oldalán 3 napja volt egy olyan poszt, hogy "Kutyák martak halálra egy 11 éves székelyföldi kisfiút". Errefel egy nagyon intelligens "hölgy" kommentje a poszt alatt:"Kit érdekel? Minden székelysföldi járjon így"...
Annyira lesokkolt, hogy egy kisgyerek halálhírére egy ilyen torzszülött komolyan így tud reagálni...
Engem sokkoltak az ilyenek eleinte, de már nem tud érdekelni.
Ne keresd a logikát
Mindennapos az ilyen agyhalott commenthuszár.
Ne lepődj meg rajta.
A kérdéssel egyetértek.
Undorítónak tartom az ilyen jellegű híreket. Szenzációt csinálni halálból, ez annyi, mint újságíró-keselyűk élősködnek holtakon. Szerintem nettó kegyeletsértés. Taszít az ilyen jellegű hír.
Mit érezhet az a családtag, aki a hírekből tudja meg, hogy meghalt a férje, gyereke, vagy a szomszéd előbb tudja (mert felismeri a roncsot, ill. utalnak rá.) Vagy csak a frissen gyászoló be se kapcsolhatja a tévét, rádiót, mert tuti, hogy azzal találja szemben magát.
Én betiltanám az ilyen jellegű híreket.
Ennél sokkal fontosabb híreket hallgatnak el, mig ilyesmiknél olykor perceken át veséznek egyetlen esetet. Gáz.
A második mondatról inkább hiszem azt, hogy egy fideszes provokációja volt, hogy a baloldaliak ellen uszítson. Hogy élezze az ellentétet.
Már ha igaz ez az egész.
...Ill. tényleg vannak politikamentesen ilyen tapló trollok. Nem gondolnak bele semmibe, csak megbotránkoztatni akarnak, mert csórikákra soha nem figyelnek, és csak így tudják magukra hívni a figyelmet.
Ez a szánalmas réteg, tényleg nem kell velük foglalkozni. Esetleg ha lehet, jelenteni a kommentet, de ennyi.
Van egy olyan sejtésem, hogy a kommentelő nem volt magyar.
Bezzeg ha egy bizonyos másik nép tagja lett volna az áldozat, menne a nyivák és a sajnáltatás.
Ez teljesen igaz, link: [link]
Szerintem meg pont egy baloldali proli az, aki irigy, mert Orbán támogatja a határon túli magyarokat minden évben. De szomorú, hogy egy ártatlan kisgyerek halálhírét, aki tényleg tragikus körülmények között halt meg, egy ilyen 0 IQ-val rendelkező így véleményezi.
Szerintem a szülők engedélye nélkül nem írták volna ki. Pl a M.o.- s portálokon lehet olvasni csak a cikket. Az erdélyi magyar portálokon nincs ilyen cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!