Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetnek ilyen érzéketlen...

Hogy lehetnek ilyen érzéketlen emberek?

Figyelt kérdés

Rtl.hu facebook oldalán 3 napja volt egy olyan poszt, hogy "Kutyák martak halálra egy 11 éves székelyföldi kisfiút". Errefel egy nagyon intelligens "hölgy" kommentje a poszt alatt:"Kit érdekel? Minden székelysföldi járjon így"...

Annyira lesokkolt, hogy egy kisgyerek halálhírére egy ilyen torzszülött komolyan így tud reagálni...

szept. 2. 22:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem sokkoltak az ilyenek eleinte, de már nem tud érdekelni.

Ne keresd a logikát

szept. 2. 22:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindennapos az ilyen agyhalott commenthuszár.

Ne lepődj meg rajta.

szept. 2. 22:51
 3/12 anonim válasza:
57%
a magyar ember maga a rák
szept. 2. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Csak próbálja levezetni a frusztrációját. Semmilyen gyakorlati következménye nincs ennek.
szept. 2. 23:37
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

A kérdéssel egyetértek.

Undorítónak tartom az ilyen jellegű híreket. Szenzációt csinálni halálból, ez annyi, mint újságíró-keselyűk élősködnek holtakon. Szerintem nettó kegyeletsértés. Taszít az ilyen jellegű hír.

Mit érezhet az a családtag, aki a hírekből tudja meg, hogy meghalt a férje, gyereke, vagy a szomszéd előbb tudja (mert felismeri a roncsot, ill. utalnak rá.) Vagy csak a frissen gyászoló be se kapcsolhatja a tévét, rádiót, mert tuti, hogy azzal találja szemben magát.

Én betiltanám az ilyen jellegű híreket.

Ennél sokkal fontosabb híreket hallgatnak el, mig ilyesmiknél olykor perceken át veséznek egyetlen esetet. Gáz.

A második mondatról inkább hiszem azt, hogy egy fideszes provokációja volt, hogy a baloldaliak ellen uszítson. Hogy élezze az ellentétet.

Már ha igaz ez az egész.

szept. 3. 01:50
 6/12 anonim ***** válasza:

...Ill. tényleg vannak politikamentesen ilyen tapló trollok. Nem gondolnak bele semmibe, csak megbotránkoztatni akarnak, mert csórikákra soha nem figyelnek, és csak így tudják magukra hívni a figyelmet.

Ez a szánalmas réteg, tényleg nem kell velük foglalkozni. Esetleg ha lehet, jelenteni a kommentet, de ennyi.

szept. 3. 01:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Van egy olyan sejtésem, hogy a kommentelő nem volt magyar.

Bezzeg ha egy bizonyos másik nép tagja lett volna az áldozat, menne a nyivák és a sajnáltatás.

szept. 3. 02:06
 8/12 A kérdező kommentje:

Ez teljesen igaz, link: [link]

Szerintem meg pont egy baloldali proli az, aki irigy, mert Orbán támogatja a határon túli magyarokat minden évben. De szomorú, hogy egy ártatlan kisgyerek halálhírét, aki tényleg tragikus körülmények között halt meg, egy ilyen 0 IQ-val rendelkező így véleményezi.

Szerintem a szülők engedélye nélkül nem írták volna ki. Pl a M.o.- s portálokon lehet olvasni csak a cikket. Az erdélyi magyar portálokon nincs ilyen cikk.

szept. 3. 07:54
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Hát, ezeket a képeket elnézve sztem minimum kamuprofil, de nem lepődnék meg, a a csaj a képen AI lenne
szept. 3. 10:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Oké, hogy kamu profil, de nem az AI írta azt a kommentet. Akárki legyen is, kegyetlen, ha férfi, ha nő.
szept. 3. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!