Mit tegyek hogy ne legyek rideg, érzéketlen ember az emberek felé, párom felé?
Figyelt kérdés
Nem tudok megszeretni senkit... Régebben érzelmes voltam de pár éve már egyáltalán nem érzek érzelmet emberek iránt. Ami bosszant hogy a párom iránt sem érzek semmit :( mit csináljak???2023. júl. 7. 22:27
1/5 anonim válasza:
En hasonloban szenvedek. Pár éve elkezdtem utalni mindenfele unnepet,pedig egesz eletemben imadtam,kulonosen a karacsonyt. Kb a személyiségem része volt,minden ünnepre készülődtem,kiöltöztem, meghatódtam...2-3 éve SEMMIT nem érzek,csak hogy legyen már vége:( es igen,az emberek irant sem erzek szinte semmit.
2/5 anonim válasza:
Pszichológus kell, hogy feltárjátok az okát. De nyilván félsz az elutasítottságtól, ezért inkább nem is mersz közel engedni senkit.
3/5 anonim válasza:
Az oko feltárása fontos lenne, hogy miért, ki miatt alakult ez így ki.
Ki lehet égni egy kapcsolatban is.
Én nem pszichomukit, hanem inkább önkénteskedést javasolnék.
4/5 anonim válasza:
Ha a párod iránt sem érzel semmit, akkor mégis miért vagy vele?
5/5 A kérdező kommentje:
4: már nem sokáig.. elköltözök tőle
2023. júl. 9. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!