Mit gondolnak azok az emberek akik beszólnak másoknak, hogy hogy kéne oltozkodniuk?
Figyelt kérdés
Öltözz noisebben! Öltözz szinesebben! Miért vagy mindig farmerben? Stb...az ilyen emberek amúgy mit gondolnak? Hogy a másik az ő kedvukert oltozik? Vagy nem az van rajta amugyis amit ő szeretne? Komolyan nem ertem az ilyen embereketszept. 2. 12:08
1/5 anonim válasza:
Ez a kérdés azért ettől sokkal bonyolultabb. Azért kétoldalú a dolog mert igen sokan vannak akiknek valóban nincs gőzük alapvető öltözködési stílussal,illendőséggel sem, és azért az valóban nem mindegy: ki vagyok, milyen alkalomra,rendezvényre,STB. kell öltözködnöm.
2/5 A kérdező kommentje:
1# nem különleges esemény hanem mindennapokban valo beszolasok erdekelnek
szept. 2. 12:20
3/5 anonim válasza:
Azt képzelik, hogy ők fújják a passzátszelet, és nekik kell mindenki számára megmondaniuk, hogyan éljenek, öltözködjenek, viselkedjenek.
Én az ilyen embereket kerülöm, mint a pestist.
4/5 anonim válasza:
Engem még az asszony is szokott nyaggatni, hogy miért nem veszek gyakrabban új pólókat, meg ilyesmi. Pedig van "utcára való", meg itthoni, alvós, kerti, stb.
Nem is értem, fel tudok öltözni normálisan bárhova.
5/5 anonim válasza:
Abban a tévképzetben lebegnek, hogy ők ruháznak téged! Pedig nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!