Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem tudom, hogy kellene...

Nem tudom, hogy kellene oltozkodnom. Mi allna nekem jol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sportolok, így széles a vállam/hátam. Izmosabb is a karom, mint a lányoknak szokott, így nem szeretek például ujjatlan felsőket hordani, mert nagyon nőietlennek érzem bennük magamat.

Kicsi mellem van, olyan A-B kosaras, de szinte csak sportmelltartót hordok.

A vádlim elég vastag, a fenekem is elég nagy, de arányokban fordított háromszög alkatom van.

Emellé még nagyon alacsony is vagyok és még van rajtam egy kis plusz súly is (Olyan 5kg), tehát még vastagabbnak nézek ki.

Általában sima pólókat hordok, amik nem feszülnek rajtam, hanem lengék. Ezekhez mindig farmert veszek fel, de például mom jeanst nem hordok, mivel ahhoz túl vastag vagyok. Cipőből pedig sima sport cipőt.

Tudnátok adni pár tippet? Akár képekkel is szemléltetve, hogy miket kellene kipróbálnom hordani? Szerintetek mik állnának jól nekem, mondjuk egy évnyitón, alkalmi rendezvényen?

(Bocsi, eléggé összeszedetlen letr)

17/l

2020. aug. 12. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Fordított háromszög az alakod akkor. Én azt javaslom hogy keress olyan sztárokat akiknek ilyen az alakja és nézd meg hogy ők hogy öltözködnek illetve öltöztetik őket. Cameron Diaz pl az azt tudom. Szerintem igen egy bővebb ing egy szűk farmerba betűrve félig akár egy lapos balerinával vagy sport cipővel, akár saruval tudod variálni.

2020. aug. 12. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Az meg ne bántson hogy nagy a feneked hiszen most az a divat mindenki azt akarja elérni :D inkább emeld ki így elvonja a figyelmet pl a vállaidról amit nem szeretsz. Illetve szerintem a halter típusú felsők is jól állnának
2020. aug. 12. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem egy oversized stílus jól állna neked ha el akaros takarni a tested részeit. (baggy jeans, olyan 2 mérettel nagyobb póló és kb ennyi sztm jól áll egy lányon az oversized (fiú vagyok
2020. aug. 17. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindjárt jön a "nők öltözzenek nőiesen, mert a férfiaknál is vannak elvárások" válaszoló, és majd ő elmondja XD.
2020. szept. 11. 23:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!