Nem tudom, hogy kellene oltozkodnom. Mi allna nekem jol?
Sziasztok!
Sportolok, így széles a vállam/hátam. Izmosabb is a karom, mint a lányoknak szokott, így nem szeretek például ujjatlan felsőket hordani, mert nagyon nőietlennek érzem bennük magamat.
Kicsi mellem van, olyan A-B kosaras, de szinte csak sportmelltartót hordok.
A vádlim elég vastag, a fenekem is elég nagy, de arányokban fordított háromszög alkatom van.
Emellé még nagyon alacsony is vagyok és még van rajtam egy kis plusz súly is (Olyan 5kg), tehát még vastagabbnak nézek ki.
Általában sima pólókat hordok, amik nem feszülnek rajtam, hanem lengék. Ezekhez mindig farmert veszek fel, de például mom jeanst nem hordok, mivel ahhoz túl vastag vagyok. Cipőből pedig sima sport cipőt.
Tudnátok adni pár tippet? Akár képekkel is szemléltetve, hogy miket kellene kipróbálnom hordani? Szerintetek mik állnának jól nekem, mondjuk egy évnyitón, alkalmi rendezvényen?
(Bocsi, eléggé összeszedetlen letr)
17/l
Fordított háromszög az alakod akkor. Én azt javaslom hogy keress olyan sztárokat akiknek ilyen az alakja és nézd meg hogy ők hogy öltözködnek illetve öltöztetik őket. Cameron Diaz pl az azt tudom. Szerintem igen egy bővebb ing egy szűk farmerba betűrve félig akár egy lapos balerinával vagy sport cipővel, akár saruval tudod variálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!