Miért nem köszönnek egyesek az ellenkező nemű ismerőseiknek, ha a párjukkal vannak?
Ezt a fajta viselkedést én sosem értettem.Én is házas vagyok.
Sokszor történt már olyan, hogy ismerősökkel összefutottam a boltban, utcán, akik egyáltalán nem, vagy alig akartak köszönni, mikor a párjukkal vannak.
Bezzeg mikor egyedül vannak, akkor köszönnek.Akkor is, ha egyedül vagyok, akkor is, ha a férjemmel.
Munkatárssal is jártam már így, hogy a munkahelyen még beszélünk is, teljesen normálisan viselkedik, de mikor a párjával van, akkor vagy nem köszön, vagy úgy, mintha az egészséges fogát húznák.
A férjem is járt már így ismerőseivel.
Az ilyen emberek mégis mit gondolnak, miért viselkednek így?
Aztán az a leggázabb az egészben, hogy utána mikor egyedül van, akkor megint teljesen másképp viselkedik, normálisan köszön, beszél.
Ezt nem is értem.Akkor ezek az emberek azt hiszik, hogy a párjuknak nincs mondjuk ellenkező nemű munkatársa, és hogy ha van, akkor ott sem beszélnek senkivel?
Vagy mondjuk volt szomszéd, volt osztálytárs, ezen mit kell magyarázkodni?
El sem hiszem, hogy így élnek és gondolkodnak emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!