Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem köszönnek egyesek...

Miért nem köszönnek egyesek az ellenkező nemű ismerőseiknek, ha a párjukkal vannak?

Figyelt kérdés

Ezt a fajta viselkedést én sosem értettem.Én is házas vagyok.

Sokszor történt már olyan, hogy ismerősökkel összefutottam a boltban, utcán, akik egyáltalán nem, vagy alig akartak köszönni, mikor a párjukkal vannak.

Bezzeg mikor egyedül vannak, akkor köszönnek.Akkor is, ha egyedül vagyok, akkor is, ha a férjemmel.

Munkatárssal is jártam már így, hogy a munkahelyen még beszélünk is, teljesen normálisan viselkedik, de mikor a párjával van, akkor vagy nem köszön, vagy úgy, mintha az egészséges fogát húznák.

A férjem is járt már így ismerőseivel.

Az ilyen emberek mégis mit gondolnak, miért viselkednek így?

Aztán az a leggázabb az egészben, hogy utána mikor egyedül van, akkor megint teljesen másképp viselkedik, normálisan köszön, beszél.

szept. 1. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
EQ-probléma a háttérben
szept. 1. 17:17
 2/5 Metionin ***** válasza:
Lehet hogy idióta a párjuk és féltékeny. Szomorú, hogy van ilyen.
szept. 1. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
F/snak, hogy a párjuknál el kell számolni, hogy ki volt az illető. Csak a szokásos prkapcsolati terror, nyomasztás és hasonlók
szept. 1. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Ezt nem is értem.Akkor ezek az emberek azt hiszik, hogy a párjuknak nincs mondjuk ellenkező nemű munkatársa, és hogy ha van, akkor ott sem beszélnek senkivel?

Vagy mondjuk volt szomszéd, volt osztálytárs, ezen mit kell magyarázkodni?

El sem hiszem, hogy így élnek és gondolkodnak emberek.

szept. 1. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Félnek, hogy cirkusz lesz, esetleg.
szept. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!