Egy házas férjes nő miért karol bele egy ellenkező nemű kollegájába az utcán? Nem erősen félreérthető ez? Van aki meglátja őket, azt hiszi van köztük valami csak nehogy a férj lássa meg és ügynek higgye a semmit
Hát már bocs de két ellenkező nemű ember, nyilvános helyen egymásba karolva.. ha ebből nem azt veszed le hogy közük van egymáshoz „másképp is“ akkor ugyan mégis mit?
hogy sima kollegák? De akkor meg mit karolgatnak egymásba?
Jó persze TE nem erre gondolsz hát világos. 100ból 99en igen, de TE te nyilván az az 1 vagy aki nem. hát világos.
"Belém is belém szoktak karolni kollegák, barátok"
ja értem. ellenkező neműek. hát világos. ez teljesen szokásos.
na akkor holnaptól az összes ellenekző nemű kollegámat elkezdem karolgatni és ha panaszuk lesz emiatt, hozzád küldöm őket, majd et elmagyarázod nekik, hogy "nincs ebben semmi"
jó lesz így?
Szerintem sincs ebben semmi különös, szóval nincs egyedül az #1-es.
Én pl esőben szinte mindenkivel összekarolok, könnyebben elfér úgy két ember egy esernyő alatt. De más oka is lehet.
tudod nem minden ember ilyen megrekedt, féltékeny görcs, egyesek hisznek önmaguk értékeiben és a párjukban is, és nem hisztériáznak meg drámáznak folyamatosan... van egy ilyen nyomorék szomszédunk mint te, az is folyton meséli a barom történeteit a szüleimnek, hogy mikor, hol, milyen másneművel látta őket az utcán... a kedvenc hobbijuk, hogy kiröhögjük szegény nyomorékot, aki olyan szinten szétcsalja a férjét, hogy azt hiszi, más emberek se képesek egy légtérben tartózkodni egy személlyel a másik nemből, anélkül hogy megcsalás lenne belőle XD
ne magadból indulj ki nyomikám, egyesek felnőnek.
"Én pl esőben szinte mindenkivel összekarolok,"
na akkor ezt kipróbálom az 50 éves melós Pistával is, szintén férfiként... jó lesz. Hát ha mindenkivel, akkor vele is, és majd rád hivatkozok hogy TE mondtad. Jó lesz?
Felőlem aztán azzal próbálod ki, akivel akarod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!