Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitcsinálsz ma? Mivel töltöd...

Mitcsinálsz ma? Mivel töltöd a napot? Mit reggeliztél és mit ebédelsz? Kort és nemet is irj:)

Figyelt kérdés
szept. 1. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Felkeltem, gyogyszer, kaja, alszom, gyakori, alszom.

25 eves, Gipsz Jakab

szept. 1. 09:51
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Tegnapi napon strandoltam, mára takarítok párommal együtt, talán átmegyek egy baráthoz. Rizsfújtat reggeliztem és sajtos tésztát tervezek ebédre. :-) Van még alma is, amit ehetek.

35/F

szept. 1. 10:21
 3/9 anonim ***** válasza:
14%

Olyan 8 körül felkelek, gyorsan megreggelizem, (ma épp müzlit ettem) elmegyek futni egy órát, és megsétáltatom a kutyámat. Aztán netezgetek meg zenét hallgatok egy kicsit, vagy olvasgatok. Aztán ebédelek. (gyümileves, rizottó) Délután befogok ülni a barátnőmmel egy kávéra, este felé találkozom a barátommal, és ennyi:)

22/L

szept. 1. 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Délután kávé?
szept. 1. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Dolgozok-.
szept. 1. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
gondolom delutan kave koffeinmentes csavo meg fizet
szept. 1. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy tanfolyam miatt lesz hamarosan vizsgám, így a napon nagy részében arra tanulok, készülök. Reggelire péksütit ettem, ebédre meg nutellás gombóc lesz.

24/L

szept. 3. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Négykor keltem, citromos teát, sonkát, sajtot, margarinos kenyeret és zöldpaprikát reggeliztem, fürdőszoba, és most árakat vadászok bizonyos felújításhoz. 50-es nő vagyok.

Már túl soknak találom az esőt, mennék ki egy kicsit a levegőre.

szept. 16. 05:44
 9/9 anonim ***** válasza:
8-as vagyok: ebédre saláta lesz rizottóval, utána őszibarack.
szept. 16. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!