Mitcsinálsz ma? Mivel töltöd a napot? Mit reggeliztél és mit ebédelsz? Kort és nemet is irj:)
Felkeltem, gyogyszer, kaja, alszom, gyakori, alszom.
25 eves, Gipsz Jakab
Tegnapi napon strandoltam, mára takarítok párommal együtt, talán átmegyek egy baráthoz. Rizsfújtat reggeliztem és sajtos tésztát tervezek ebédre. :-) Van még alma is, amit ehetek.
35/F
Olyan 8 körül felkelek, gyorsan megreggelizem, (ma épp müzlit ettem) elmegyek futni egy órát, és megsétáltatom a kutyámat. Aztán netezgetek meg zenét hallgatok egy kicsit, vagy olvasgatok. Aztán ebédelek. (gyümileves, rizottó) Délután befogok ülni a barátnőmmel egy kávéra, este felé találkozom a barátommal, és ennyi:)
22/L
Egy tanfolyam miatt lesz hamarosan vizsgám, így a napon nagy részében arra tanulok, készülök. Reggelire péksütit ettem, ebédre meg nutellás gombóc lesz.
24/L
Négykor keltem, citromos teát, sonkát, sajtot, margarinos kenyeret és zöldpaprikát reggeliztem, fürdőszoba, és most árakat vadászok bizonyos felújításhoz. 50-es nő vagyok.
Már túl soknak találom az esőt, mennék ki egy kicsit a levegőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!