Ha hirtelen taxival kell menned valahova, es nincs gyerek ulesed mitcsinalsz?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 20:48
1/9 anonim válasza:
lehet taxit kérni gyereküléssel
taxiba nem kötelező, az más kérdés, hogy azért csak biztonságosabb ülésben ülnie a gyereknek..... de hát ez van a taxikba nincsen alapból, de kérhetsz.
3/9 anonim válasza:
Lehet kérni olyan taxit amiben van gyermekülés és akkor olyat küldenek. Elvileg nem kötelező a taxiban gyermekülés, bár ebben nem vagyok azért annyira biztos. De elvileg az is olyan közlekedés mit a busz arra sem kell gyermekülés.
4/9 anonim válasza:
Rendelésnél szólok, hogy nincs ülésem. Vagy küldenek egyet a taxival, vagy ölben fogom.
5/9 anonim válasza:
A jelenlegi KRESZ szerint nem kell a taxiba gyerekülés. És a buszon sem.
6/9 anonim válasza:
Többször is taxiztam már, minden alkalommal ölben fogtam a lányom. A hatályos szabályozás szerint ez teljesen szabályos, épp ahogy tömegközlekedési eszközökön sem kell gyerekülés. Persze nyilván biztonságosabb lenne ülésben, és elvileg lehet kérni...
7/9 anonim válasza:
Attól, hogy nem kell gyerekülés egy koccanáskor a fizikai törvény nem kerüli ki a taxiban ülő gyereket.
Olyan taxit rendelek amiben van gyerekülés, azt hittem ez evidens.
8/9 anonim válasza:
Olyan taxit kérek, amelyikben van. Ha nem tudnak ilyet küldeni, akkor ölben fogom. Sokat taxizunk, az esetek 80%-ában nincs ülés, sajnos. Ennek ellenére csak egy autónk marad, és még mindig jobbnak látom ezt a buszoknál.
9/9 anonim válasza:
Olyat kérek, amiben van ülés.
Kérek kölcsön ülést a szomszédtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!