Bocsánat a kérdésért,de ti tudtok úgy nagydolgot intézni, hogy közben tudjatok hogy hallatszik mitcsinalsz?Ilyenkor visszatartjatok?
Telefonról zene max. hangerőre...
Vicces, hogy én pont a másik feléről ismerem ezt a történetet, két másik feléről is: egyrészt még gimiben magántanárom mindig bekapcsolta a rádiót, amikor wc-re mentem nála és sosem értettem miért, amíg rá nem kérdeztem és mondta, hogy pont ezért, hogy ne legyen senkinek kellemetlen a kihallatszó hang, másrészt meg az exem, megismerkedésünkkor volt 38 évesen nem kevéssé lepett meg azzal, hogy hallottam a teljes bélműködését az első randinktól kezdve az utolsónkig úgy, hogy közben két évet együtt is éltünk és közben hányszor jutott eszembe a magántanárom és az, hogy hol a telefonom, mert szeressem bármennyire is az emberemet, a bélműködését nem szeretném végighallgatni, legyünk bármennyire is felnőttek...
Szóval rádió, zenelejátszó, ha más nincs, és most jut eszembe, hogy velem is elő szokott fordulni, hogy nem otthon úgy jön rám a szapora, hogy tudom, hogy ennek hangja is lesz akár vendégségben, akár csöndes étterem mosdójában, akkor hangosan szoktam magamban beszélni inkább, vagy főleg teli torokból énekelni, hogy inkább az hallatszódjon ki, mint a bélhangok vagy a csobbanás, ugye...
De az is logikus, akinek nyilvános helyen nem is jön inger, nekem is sokszor volt már olyan, hogy bármennyire is sürgős volt, megláttam a wc-t és úgy elment tőle a kedvem, hogy az ingerem is megszűnt tőle, ami fura, mert hova tűnik ilyenkor az, ami ki akar jönni - ez egyrészt tökre érthető ösztönös reakció, másrészt tök egészségtelen, mert értelemszerűen amit a testünk ki akar lökni magából, az számára már szemét, minek legyen bennünk, ergo ilyenkor fontos minél hamarabb biztonságos helyen, otthon addig ücsörögni, amíg ki nem jön újra, mert betegségeket okozhat bent, ezt jobb, ha mindenki tudja ilyen esetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!