Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki ígéri hogy hív azt...

Ha valaki ígéri hogy hív azt miért kell annyira halasztani?

Figyelt kérdés
Nem ismerem az illetőt,közös ügy miatt az ő autójukkal fogok utazni.Ő kontaktàlt ezzel kapcsolatban.Vàltottunk néhàny üzenetet.Kérte a szàmomat hogy hívni fog azzal kapcsolatban hogy megbeszéljük a részleteket.Amikorra mondta hogy hiv irt egy uzenetet gond- e ha inkàbb masnap reggel hiv.Mondtam reggel munkan leszek onnan jobban uzenetbe tudok kommunikàlni.És írtam mikor vagyok elerheto delutan illetve estefele.Azt irta rendben jelentkezik mikor tud hivni.De sehogy hogy osszehozzunk 3 percet hogy egyeztessuk az uttal a reszleteket ami eleg erdekes.Nem tunik megbizhatatlannak csak furcsa hogy par nappal elobb megakarta beszelni a reszleteket es vegul majd az utolso nap hiv.
aug. 28. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
"Nem tűnik megbízhatatlannak." Nekem igen. Link. Mint ahogy sokan mások is.
aug. 28. 21:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanam,bar ebben igen.Nagyon kimericskeli az idot,elfoglaltnak teszi magat.Pedig 3 percet barki tud szakitani mert van a napjanak olyan idoszaka amikor raer.Nem hinnem hogy feloras eszmecseret szeretne velem folytatni es rakell hogy keszuljon.
aug. 28. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Az is lehet szeret igergetni meg hangzatos dolgokat mondani es utana abbol semmi.Mikor kerdeztem az utat mikor indulunk azt mondta meg nem tudjak pontosan ezzel kapcsolatban meg jelentkezik ezert kerte el a szamomat.Az is lehet tenyleg meg nem fixaltak a masik utassal pontosan es akkor jelentkezik ha az meg lesz es azert tolja igy ki a hivast,de akkor mondhatna hogy bocsi nincs meg meg a pontos indulas.
aug. 28. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!