Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most komolyan ezért nevetnek ki?

Most komolyan ezért nevetnek ki?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 2 évben 30kg jött fel rám (e.ü.i.) és azt vettem észre, hogy megnéznek, megbámulnak és szó szerint van, hogy a képembe röhögnek!

Igen meghíztam, de ez nem normális regálás.

Más is járt már így vajon...?

aug. 28. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Hány kalóriát eszel egy nap és mennyit mozogsz heti szinten?

Nyilván nem normális reakció, de az sem normális, hogy ennyire meghíztál, és hagytad ideáig fajulni ezt. Megfelelő étrenddel és rendszeres mozgással kordában lehet tartani a hízást, még akkor is, ha pl. pajzsmirigy problémád van.

aug. 28. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Ezek olyan emberek, akik ismertek a 30Kg plusz előtt is? Mert nálam volt, hogy 10 Kg-ot híztam, és minden ismerős, munkatárs szóvá tette..... Igaz 1 hónap alatt leadtam, diétával meg mozgással.... Érdekes, azt nem tették szóvá, vagy max 1-2 ember...... Az emberek szeretnek nevetni a másik kárán és roszindulatoskodni......
aug. 28. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Röhögni nem normális, de gondolom plusz 30 kilóval eléggé kilógsz az átlagból, hacsak nem 40-ről indultál, szóval nyilván megnéznek.
aug. 28. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

"megnéznek, megbámulnak és szó szerint van, hogy a képembe röhögnek!"

Azért mert gusztustalan, igénytelen egy elhízott ember, aki egyáltalán nem törődik az egészségével.

Én nem röhögtem ki sosem aki el van hízva, de megbámulva szörnyülködöm, hogy tudja magát valaki ennyire elhanyagolni.

Persze most jöhetne a sok kifogás, munka, stressz, válás, gyerek, háború, infláció, pajzsmirigy (ez állandó alibi náluk) és stb.

aug. 28. 19:39
 5/9 Senior Séf ***** válasza:
55%
Mi lenne normális reagálás? Megsimogatni a buksidat,hogy jól van, Pistike, csak így tovább?
aug. 29. 00:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, ki röhög ki, bár gondolom valami debil iskolás kamaszok lehettek, majd kinövitek. De a kiröhögés nyilván valóban nem oké.

Bár tegnap pl. láttam egy kiscsajt az utcán, akin szintén volt vagy 25-30 kiló felesleg - a nevetséges csak az volt benne, hogy a jóval kisebb haspólóba és rövidnaciba préselte magát, a hája meg lógott mindenfele. Értem, most baromira pc mindenki, éljen a bodypositivity meg minden, de van az a szint, ami már vizuális környezetszennyezésnek számít, olyan ordítóan előnytelen, hogy az ember reflexből elborzadva nézi vagy felröhög.

Nem lehet, hogy téged is valami más okból nevettek ki, nem pusztán az elhízás miatt?

aug. 29. 07:52
 7/9 A kérdező kommentje:

56KG VOLTAM és 86kg vagyok azért ez nem ultra!

Szerintem pedig azzal van gond aki más emberen szörnyülködik!

aug. 29. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:

"Szerintem pedig azzal van gond aki más emberen szörnyülködik!"

Most miért hárítod a felelősséget másra? Mindenkinek joga van elszörnyülködni, ha számára nem tetsző, vagy megbotránkoztató embert lát. Most mi ezzel a problémád? Tudod, szokták mondani, akinek nem inge...

Nem kellett volna elhíznod, ilyen egyszerű.

aug. 29. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:

A 4-es lehet h kicsit keményen fogalmaz, de alapvetően igaza van. Senkinek sem szólok, és van elhízott ismerősöm is, de igenis sokat mond egy emberről, ha van rajta 30 kg felesleg.

Van egy idősebb elhízott ismerősöm, akivel szoktunk utazni. És most nyáron ujjatlan pólóban volt végig...és hát annyira nem volt esztétikus látvány, h gondolkodtam rajta, h szóljak e neki, h legalább normális pólót, inget vegyen fel.

láthatóan más embereket is zavarta, h kifolyt a hája a kis trikóból.

aug. 29. 10:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!