Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire jellemző a nárcikra,...

Mennyire jellemző a nárcikra, hogy végleg eldob, azaz soha többé nem próbál meg visszaporszivózni vagy felvenni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
aug. 27. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Nem igazán, de én hiszek még a csodákban, szóval remélem eljön majd a pillanat. xd
aug. 27. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam akkor csinált ilyet, amikor súlyosabbá vált. De abban benne volt valakinek a keze és újabb tünetei lettek, úgyhogy ez ennél cifrább. Addig simán nárciként (orvos szerint) folyton visszatáncolt és nem értette saját magát. Bár nekem gyanús, hogy már ebben is volt más. Mert voltak emlékezetkiesései. Passz, hogy a nárci énje szórakozni akart-e így. Ez elvileg így működik. De az igazi énje tényleg nem emlékezett semmire. Aztán hosszú idő után jött vissza a teljesnek tűnő lelépés után, de akkor már kigyógyult és azért jött vissza. Konkrétan nem volt magánál a teljes eltűnés idején és ezt ő is tudja. 1 év alatt semmi sem történt újra.
aug. 27. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztaltam hogy akkor van ez, amikor nyiltan már tudatod mennyire átlátsz a viselkedésén, és eszköztelennek érzi magát veled szemben. Na olyankor simán eldob végleg, és könnyebb prédát keres. Ellened pedig lejárató hadjáratot indít, magát mindenben hibátlannak sőt áldozatnak beállítva.
aug. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!