Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan lehet tudni ha egy...

Honnan lehet tudni ha egy csaj a pénzre megy?

Figyelt kérdés
Ha mondom hogy csóró vagyok és így is szeret akkor tutira szeret vagy lehet tudja h csak úgy mondom? 🤔 Lehet dupla csavaros az agytekervényük
aug. 27. 07:56
1 2
 11/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
23%

#10 sajnos ez igy van ahogy a no jo anyagi targyi dolgokat akar, ugy a ferfi meg a no testet, szexet

erre is ugyan ugy irasos szerzodesek kellenek

gyerekrol, es pusztan szexualis dolgokrol is

aug. 27. 09:54
 12/15 anonim ***** válasza:
32%

"Nagyon prolinak kell lenni ahhoz hogy kifizettesd vele a randi költségeit."

Ha átlagos ember lennék, és átlagos csajokkal ismerkednék, én tuti nem fizetném idegen csajok kajáját. Ismerkedünk, most ismerem meg, hogy megéri -e hogy több energiát fektessek ő belé.

De mivel nem vagyok átlagos, és a csajom sem az, őt ELTARTOM, és mindent kifizetek neki, és ez full alap.

De idegen átlag csajok nem nyújtanak valami sokat, sok gond van velük, üzletileg egyáltalán nem érné meg.

Átlagos csaj = unalmas, apróságokon fennakad, nincs személyisége, nem csinál semmit az életével különösen, a kinézete is átlagos, nincs stílusa, stb.

Akkor is lehet átlagos, ha diplomás, jól kinéző csajról van szó, mert gondolkodhat ugyanúgy, mint egy kis NPC robotja a társadalomnak. Pl. orvos = szakember = minden igaz amit mond. Vagy törvény azt mondja valami rossz = az tényleg rossz, a törvény etikus rendszeren épül. Vagy h a kapitalizmus a legjobb rendszer... meg iszik, dohányzik, tv-zik.. youtubon végig nézi a reklámokat.. :D mert annyi esze sincs hogy adblockert letöltse.. stb. ezek még nagyon minimum alap elvárások, arra bőven nem elég h szóba álljak vele, még pluszban rengeteg mindent kéne tennie, ami nekem teljesen alap, de egy átlagos nőnek ez már valami óriási dolognak számítana.

Férfiaknál ugyanez. Totál átlagos nőre nyáladzanak, aki amúgy semennyire se éri meg érzelmileg és pénzügyileg... csak a dugásra mennek, undorító.

aug. 27. 10:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Fú de sok felháborodott nő van itt
aug. 27. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindent a másikkal fizettet meg, megvetet mindenféle h*eséget, mert "az kell"; sosincs neki pénze.
aug. 27. 18:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Honnan lehet tudni hogy egy pali sz@revő?????
aug. 27. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!