Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen telet szeretnél?

Milyen telet szeretnél?

Figyelt kérdés
Jó hideget és tartós ideig vagy jellemzően enyhe tél és néha lenne hideg.

aug. 26. 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Leginkább azt, ha elmaradna. :D

Tavaly esett többször is egy csomó hó, nem volt jó móka (kidőlő fák, egész napos áramszünetek, ellehetetlenült közlekedés, stb), persze képeken szép.

Amit mindenképpen megváltoztatnék ha tehetném, az az hogy ősszel ne legyen óraállítás, és télen legyen egy órával tovább világos. Ha ez teljesülne, akkor bármilyen időjárással meg tudnék békélni (már amíg van áram és fűtés).

aug. 27. 09:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nagy túrázóként szeretem az enyhe ősz-telet, de kis ideig lehetne szánkózásra alkalmas hó. Például pont Karácsonyra. Van egy óriási fémszánkóm kihasználatlanul és párommal soha nem szánkóztam.

Óraátállítás: én fél órás átállítást preferálnék és nem lenne vita... De ezt nem fogják megtenni és igazából más téma.

aug. 27. 10:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem más téma, a kérdés az hogy "Milyen telet szeretnél?", én olyat amikor nem sötétben kell hazaverekednem magam, nekem ez lenne a top priority a kívánságlistámon ha én választhatnék hogy milyen a tél. :D

aug. 27. 10:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13~

Végülis. Adtam zöldet. :D

aug. 27. 10:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Én leginkább fehér karácsonynak örülnék, meg, ha lenne advent alatt olyan pár centis hótakaró, ami tartósan megmarad, és kellemes hideg van. Annyira hiányzik a hó karácsonykor, hogy még azzal is teljesen kiegyeznék, ha februárban semennyi nem esne belőle.
aug. 28. 11:02
 16/16 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem pont a legrosszabb lenne karácsonykor a havazás, tavaly pont szakadt a hó 23-án, elég bosszantó volt hogy nem tudtam hogy el tudok-e jutni másnap a családomhoz vagy sem. Ne akkor essen, amikor mindenki utazna...

aug. 28. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!