Hogyan tudnám fejleszteni a hazudozást?
Tudom furcsa kerdes de nem tudok hazudni.
Van egy lakotarsam aki latszolsg kedvel. Meglep ajandekkal a szulinapomon, erdeklodik ha beteg vagyok, dokst beszelunk stb, segit mindenben DE!!
Siman a szemembe hazudik.
Pl.: hogy nem használ hypot a mosogepbe, mikozben igen es hypos maradt a mosogep es tonkretette egy ruhamat igy. Es meg sok mas eset.
Ha en probalok hazudni, az olyan atlatszo es mindenki csak nevet (felnott vagyok).
Hogyan tudnek ezen javitani? Hogy hasonlo szintre erjek ebben mint a lakotarsam
😄 Ez valószínű veleszületett!
Más megoldásra lesz itt szüksèg. A pokoli szomszèdok motivációjára. Szívasd meg!
Kicserèled a sót a cukorra a cukortartóban meg hasonlók.
Elhiszem, hogy zavar az ő/mások hazudozása, viszont nem az a megoldás, hogy lesüllyedsz az ő szintjére - és most nem kioktatásként szántam ezt.
Én is képtelen vagyok hazudni, egyszerűen teljesen kiül az arcomra, hogy nem az igazat mondom (az a minimum, hogy nagyon elpirulok), emiatt sem szeretnék ezen változtatni.
Én már gyerekkoromban megtanultam perfektül hazudni, mert ha lebuktam, hogy hazudok repült a pofon.
Aztán 5 év értékesítési munka ahol tudtam ezt kamatoztatni + fejleszteni.
Nem nagy cucc ez.. poker face, jegyezd meg amit hazudtál, legyen egy kis előadói képességed, ne idegeskedj (ne nézelődj, ne piszkáld közbe a hajad, körmöd stb..). Sose mondj többet mint amit kérdeznek, ha mégis rákérdez tudd lereagálni ugyanúgy valami kamuval mintha igazat mondanál.
Gyakorold. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!