Miért kell lenézni valakit a kora miatt?
Úgy veszem észre a mai világban sokak még mindig ott vannak leragadva hogy ha fiatal valaki akkor biztos egy éretlen hülye gyerek.
Felvilágosítok mindenkit hogy az érettség nem kor függő.
Nyilván egy 5 éves nincs olyan szinten mint egy 30. De az már elég gáz hogy egy 18 évest is lenéznek és gyereknek tartanak miközben jóval több mindent át élt mint egy felnőtt.
Egy 17 éves is lehet olyan érzelmi szinten mint egy 40.
Mikor fogjátok fel ezt végre?
Azért gondolod hogy 17 vagyok mert azt a számot írtam? (Nem annyi vagyok)
Az hogy határozottan és lenyegretoroen írtam az miért jelenti azt hogy nagyképű vagyok? Az teljesen más lenne. Általában a megkeseredett idősek szoktak így reagálni akik azt hiszik többek pedig csak irigyek a fiatalokra.
Olvasod is, amit írsz? Bicskanyitogató a stílusod, amit te határozottnak és lényegretörőnek titulálsz, az sima mezei bunkóság. Ja, az "irigység" kártya is előkerült, vicces, milyen sokan hiszik azt, hogy az mindent üt.
Igazából, ha egy vitában érvek helyett hozzávágod a másikhoz, hogy "csak azért nem értesz velem egyet, mert irigy vagy" - hát az nem az érettség jele, hanem inkább szánalmas.
testileg lehet h fejlett, de nem mentálisan sőt biologiailag se
de majd rájösz ha idősebb leszel arra, hogy az a hűde nagy tapasztalat amit a 14-20éves a kölykök tolnak egy nagy lofasz és nem érettség tapasztalat és egyebek
Rád ez az érettség nem mondható kérdező, ha ezen picsogsz itt. Aki érett az tudja magáról és nem kell más megerősítése…
Ezeket a mondatokat legfőképp azoktól hallom akik 50 évesen összejönnek egy 20 éves (lánya lehetne) kislánnyal.
Ez ilyen mentegetőző duma szokott náluk lenni “hiába 20 éves olyan érett mint egy 30-40 éves”. De a legnagyobb baj az, hogy ők sem érettek sőt nem is okosak mivel 90%-a az ilyen csajoknak csak kihasználja őket amit nem vesznek észre.
A mostani tinikről pedig főleg nem mondható el az érettség… még a 30 se vagyok de ha ránézek a mostani tinikre és látom/hallom mit csinálnak/mondanak akkor mindent tudnék rájuk mondani de azt, hogy érett… na az lenne a leges legutolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!