Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell lenézni valakit a...

Miért kell lenézni valakit a kora miatt?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre a mai világban sokak még mindig ott vannak leragadva hogy ha fiatal valaki akkor biztos egy éretlen hülye gyerek.

Felvilágosítok mindenkit hogy az érettség nem kor függő.

Nyilván egy 5 éves nincs olyan szinten mint egy 30. De az már elég gáz hogy egy 18 évest is lenéznek és gyereknek tartanak miközben jóval több mindent át élt mint egy felnőtt.

Egy 17 éves is lehet olyan érzelmi szinten mint egy 40.

Mikor fogjátok fel ezt végre?

aug. 25. 15:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Már rég tudom.
aug. 25. 15:34
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Te azt honnan tudod, hogy jóval több mindent élt át, mint egy tőle jóval idősebb? Vannak speciális élethelyzetek, amikor ez így van, de legtöbbször nem hinném, hogy ez a jellemző. Átélt pár szakítást, néhány rossz jegyet, esetleg családi veszekedéseket. Na bumm.

(Mondom, nem nézem le a fiatalokat, tisztelet annak akinek sokkal több dolgot kellett a leírtaknál átélnie, és kibírta)

aug. 25. 15:39
 3/18 A kérdező kommentje:

Nyilván nem általánosítani akartam. Csak vannak ilyen helyzetek, jóval több mint egyesek gondolnák.

Viszont sokak ebbe nem gondolnak bele vagy nem akarják elhinni.

aug. 25. 15:46
 4/18 anonim ***** válasza:
59%

Igaza van a kérdezőnek, én 16 éves koromra több traumát éltem át, mint sok 40-50 éves ember.

Ez később csak fokozódott.

aug. 25. 15:50
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
#3 Nem tudom kik az a sokak, akikre hivatkozol, de erre csak annyit tudok mondani, hogy az intelligencia nem korhoz kötött, lehet valaki 50 évesen is annyira korlátolt agyilag, hogy nem tud a saját élethelyzetén kívül mást elképzelni
aug. 25. 15:51
 6/18 anonim ***** válasza:
Mert egy idősebb simán hülyít szédít egy fiatalabbat vagy egy bőven fiatalabbat meg végképp.
aug. 25. 15:51
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, ügyes voltál.
aug. 25. 16:17
 8/18 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdésnek nulla értelme van. Hiába írod ezt ki, kapsz rá 20 választ, hogy x y mit gondol. De a való életben ott van a sok ember és azoktól akkor kapod meg az olyan választ, amilyent az adott ember mond. Aztán jöhetsz jaj a gyakori népe mit mondott, amikor pl munkahelyeden vagy vmi rendezvényen mást mondanak.
aug. 25. 16:30
 9/18 A kérdező kommentje:

8as

Igen, igazad van.

De nyilván azért ide írtam ki mert itt sokak el merik mondani a véleményüket és én most pont erre voltam kíváncsi.

aug. 25. 16:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Felvilágosítok mindenkit hogy az érettség nem kor függő."

Ha a való életben is ilyen nagyképű, okoskodó a szöveged, akkor egyértelmű, miért néznek le. 17 évesen sokan hiszik még azt, hogy az ő s@ggükből süt a Nap.

aug. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!