Miért kell lenézni valakit a kora miatt?
Úgy veszem észre a mai világban sokak még mindig ott vannak leragadva hogy ha fiatal valaki akkor biztos egy éretlen hülye gyerek.
Felvilágosítok mindenkit hogy az érettség nem kor függő.
Nyilván egy 5 éves nincs olyan szinten mint egy 30. De az már elég gáz hogy egy 18 évest is lenéznek és gyereknek tartanak miközben jóval több mindent át élt mint egy felnőtt.
Egy 17 éves is lehet olyan érzelmi szinten mint egy 40.
Mikor fogjátok fel ezt végre?
Te azt honnan tudod, hogy jóval több mindent élt át, mint egy tőle jóval idősebb? Vannak speciális élethelyzetek, amikor ez így van, de legtöbbször nem hinném, hogy ez a jellemző. Átélt pár szakítást, néhány rossz jegyet, esetleg családi veszekedéseket. Na bumm.
(Mondom, nem nézem le a fiatalokat, tisztelet annak akinek sokkal több dolgot kellett a leírtaknál átélnie, és kibírta)
Nyilván nem általánosítani akartam. Csak vannak ilyen helyzetek, jóval több mint egyesek gondolnák.
Viszont sokak ebbe nem gondolnak bele vagy nem akarják elhinni.
Igaza van a kérdezőnek, én 16 éves koromra több traumát éltem át, mint sok 40-50 éves ember.
Ez később csak fokozódott.
8as
Igen, igazad van.
De nyilván azért ide írtam ki mert itt sokak el merik mondani a véleményüket és én most pont erre voltam kíváncsi.
"Felvilágosítok mindenkit hogy az érettség nem kor függő."
Ha a való életben is ilyen nagyképű, okoskodó a szöveged, akkor egyértelmű, miért néznek le. 17 évesen sokan hiszik még azt, hogy az ő s@ggükből süt a Nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!