Magyarázatot keresek ezekre kényesnek tűnő naiv, felszín alatt gyerekes és makacs női személyiségekre, akik nagyrészt redditen vannak, mert élőben nem merik így kinyitni a szájuk?
Alább találsz belőlük bőven, jó szórakozást! [link]
15, gondolom ezt nekem írtad, csak időközben töröltek választ.
A subról, amit ajánlottál, most hallok először, általad - és nem értem, miért látogatja bárki, mert konkrétan posztokat nem lehet látni, csak linkeket, amik a patreonra vezetnek, ahová elvileg lehet regisztrálni ingyen is, de azért első lépésként azt kérdezni, mennyit kívánok fizetni érte. Így aztán csak a címek alapján tudok ítélkezni, és finoman szólva nem hozták meg a kedvem a csatlakozáshoz.
Amit nem értek, hogy ha titeket ugyanúgy taszít ez, mint engem, akkor mégis miért olvassátok? Miért jó triggerelni magatokat? Felőlem nyugodtan ellehetnek a saját véleménybuborékukban, én ebből kösz, kimaradnék, ahogy incel fórumokra se járok felcseszni magam.
Nem olvasok ilyeneket, de időnként nézek a kultúra világát elemző videókat YT-n, és ott szoktak lenni reddites cikkek arról a subról is időnként. Amúgy, ahogy látom, ezeknek is van saját YT csatornája, ami tele van podcastokkal, ill. az alattuk lévő hsz-ek is jó példaként szolgálnak a femikomcsizmusra, ha valaki nem értené, mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!