Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Visszahúzódós típusú vagyok,...

Visszahúzódós típusú vagyok, de már van barátnőm is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Alapjáraton nem kedvezmeznyeztem senkivel sem. A lány egy iskolai eseményen jött oda hozzám, mert bukik az ilyen pasikra.

Nagyon szeret engem, és én is őt.

Ő dominál.

Három hónapja járunk, az első randikor még nagyon féltem a tőle.

Ahogyan egyre többet jártunk össze, a félelmem úgy csökkent.

A lányoktól félek leginkább.

Tegnap este nagyon kellemetlenül ért, hogy a barátnőm barátnője is ott volt, és így két lánnyal voltam egy házban.

Mit lehetne ezrn félelem ellen tenni?

aug. 25. 13:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Pl.jol èrezni magad. Beszelgetni nevetni ölelni segiteni élni.
aug. 25. 13:35
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
emberként kezelni őket.
aug. 25. 13:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj a szerencsédnek. Az ilyen emberek, mint te qrva ritkán találnak barátnőt.
aug. 25. 13:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Na ja, a fél tüdőmet odaadnám azért, ha csak rám mosolyogna egy nő.
aug. 25. 14:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha elég gyakran találod magad ilyen szituációban akkor előbb vagy utóbb enyhülhet a félelmed pusztán csak azzal, hogy megszokod.

Másfelől ezek csak szimplán a szocializálódás tapasztalatlansága. Én is instrovertált vagyok és sok esetben féltem az új emberektől még fiatal voltam. Aztán az évek során annyival változott a helyzet, hogy nem szorongok, de ugyan úgy ritkán kezdeményezek (csak ha konkrét célom van vele).

aug. 25. 15:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Minél többször vagy, kerülsz ilyesmi szituációkba, annál oldottabb leszel bennük, és annál természetesebben fogsz bennük viselkedni. Eleinte kényelmetlen és kellemetlen lesz, de idővel ez az érzés is enyhülni fog.
aug. 25. 15:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülj ameddig van és próbáld nem elcseszni mert tényleg szerencsés vagy h ìgy alakult. Később nehezebb lesz én is hasonló vagyok. Sok sikert :)
aug. 25. 16:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez cuki :)

40F incel

aug. 25. 16:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Kilépsz a komfortzónádból. Tudatosan tisztázod magaddal, hogy mi zavar egy lány társaságában.
aug. 25. 17:06
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

# 8

Mit értesz azalatt, hogy incel?

aug. 25. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!