Létezik hogy direkt elkeveri a posta a levelet?
Külföldre adtam fel hovatalos dokumentunokat amiknek határidőre kell beérkeznie.
A postán bejelöltem azt is hogy hivatalos irat, valamint aggodva kérdeztem mikor érhet oda es tertivevénnyel kértem és sürgős PRI jelzéssel.
Az ügyintéző valamiert folyamatosan flegma volt közben, és olyanokat mondott hogy lehet több mint egy hét mire odaér egy levél.(adtam már fel kulfoldre leveleket, és 3-5 nap volt eddig...)
Ez volt aug 3 án(szombati munkanapon), és még ma, 20 nap múlva sem érkezett vissza a tértivevény, hogy átvették volna.
ha online beírom a postai nyomonkövetésbe mjndig azt dobja ki, hogy erről a küldeményről nincs adat.
Nálad van a feladóvevény úgy, hogy nincs nyoma annak, hogy feladtad. Magadnál vagy?
A "Lehet, hogy több mint egy hét" az nem hetek. Téged nem is érdekel, mi van azzal a levéllel, különben bemennél a postára, írnál panaszlevelet, de nem, te a gyakorin hőbörögsz. Mi nem fogjuk elküldeni a földre szóródott leveledet.
Küld már el azt ragszámot, hátha okosabbak leszünk...
Egyébként Te, mint magánszemély nem tudsz hivatalos iratot feladni, azt csak hatóság tud... a tértivevévénnyel meg azt is megakadályoztad, hogy bedobják a postaládába, odaadják valakinek, akinek aláírási jogosultsága van... valószínüleg ott van, csak nem tudják lekézbesíteni...
Ez nem annyira jellemző, de az már céges jellemzővé érett, hogy az előre, kézbesítés kifizetett küldeményeket nem kézbesítik, - bedobnak inkább egy értesítőt minden alkalommal, hogy "nem voltál elérhető" akkor is, ha 7/8000-ben vagy otthon!
-Lehet hüppögni, hogy vajon miért fordulnak az emberek egyre szélesebb körben más szolgáltatók szolgáltatási felé!
Nem gazdaságos a posta? Így nem is lesz!
Nagyjából az a szint ez, mint amikor valaki betegen rendel kifőzdéből magának ennivalót és telefonon elkezd vele alkudozni a kiszállító, hogy fáradjon már le az ennivalóért a Szabadság-hegyről a Moszkva-térre, mert fáj a lába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!