Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik hogy direkt elkeveri...

Létezik hogy direkt elkeveri a posta a levelet?

Figyelt kérdés

Külföldre adtam fel hovatalos dokumentunokat amiknek határidőre kell beérkeznie.

A postán bejelöltem azt is hogy hivatalos irat, valamint aggodva kérdeztem mikor érhet oda es tertivevénnyel kértem és sürgős PRI jelzéssel.

Az ügyintéző valamiert folyamatosan flegma volt közben, és olyanokat mondott hogy lehet több mint egy hét mire odaér egy levél.(adtam már fel kulfoldre leveleket, és 3-5 nap volt eddig...)

Ez volt aug 3 án(szombati munkanapon), és még ma, 20 nap múlva sem érkezett vissza a tértivevény, hogy átvették volna.

ha online beírom a postai nyomonkövetésbe mjndig azt dobja ki, hogy erről a küldeményről nincs adat.

#posta #ugyintézői hiba
aug. 23. 19:36
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
6000 feletti díja is volt.
aug. 23. 19:37
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
A magyar posta állapotát elnézve....hát nem adnék fel semmit nyugodt szívvel az biztos. Lehet, hogy elkeveredett. Sőt!
aug. 23. 19:50
 3/14 A kérdező kommentje:
Eddig mindent megkaptam. Fura hogy csak azt nem amirol kérdezem mikor ér oda, aggódok is hivatalos iratnak is jelölöm..
aug. 23. 20:12
 4/14 A kérdező kommentje:
*eddig mindent megkaptak
aug. 23. 20:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom a posta állapotára fogni csak az ügyintézőre..
aug. 23. 20:15
 6/14 anonim ***** válasza:
35%
Érdeklődj utána a postán. Elkeveredhetett, de mért tennének ilyet direkt, ennek semmi értelme.
aug. 23. 20:16
 7/14 A kérdező kommentje:
Mert eleve ugy állt hozzá. Gondolom semmi kedve se volt szombaton dolgozni es végig flegma volt.
aug. 23. 20:19
 8/14 A kérdező kommentje:
És hazudott a postázási időről is.
aug. 23. 20:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Attól, hogy egy dolgozó unja az unalmas munkáját, még nem fogja kidobni a rábízott ajánlott leveleket! Van a kezedben feladóvevény, nem tüntetheti el!

Nem hazudott, hanem tévedett! Te nagyon rosszhiszemű vagy, nyilván boldogtalan is.

aug. 23. 22:17
 10/14 A kérdező kommentje:

Igen a feladovevényen a kuldemény száma amiröl a posta online nyomkövetője állandóan azt írja erről a küldeményről nincs adat.(még a számokat variáltam is hátha amiert nem jol latszik másik szám)

De még annyi sem hogy fel lett volna egyaltalán adva..nincs adat nincs adat nincs adat.

Nem tévedett. Ma ilyen nem létezik hogy a szomszedországba hetek mulva menjen át egy postai levél.

aug. 23. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!