Elkeveredett a jogosítvány?
Nyíregyházán csináltam a forgalmi vizsgámat szeptember 11-én. 2 ismerősöm szintén ezen a napon. 13-án igényeltük közösen a jogsit, amit 20-án feladtak postán. Mindkét ismerősöm megkapta már 21-én, én viszont azóta sem és semmi hír róla...
Fontos lett volna, illetve továbbra is fontos lenne, hogy minél hamarabb meglegyen, mert kellene a munkámhoz.
Tudok tenni valamit az ügy érdekében vagy csak várhatok?
Még senkit nem kerestem ez ügyben, mert úgy voltam vele, hogy a mai napig várok és ha nem érkezik meg, akkor utánajárok. A lehetőségeimet próbálom felmérni.
Tehát még semmit nem mondtak.
Köszönöm szépen, hogy érdemben hozzászóltál a témához!
Szerintem én elég értelmesen elmondtam a nézőpontomat, sajnálom, hogy a mentális képességeidnek ez túl magas szint volt.
További szép napot!
Kedves fehersrac!
Az első válaszolónak volt egy sértő válasza is amit az adminok eltávolítottak, ezért tűnik úgy, mintha az első válaszára referáltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!