Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány centi vagy? Elégedett...

Hány centi vagy? Elégedett vagy a magasságoddal?

Figyelt kérdés

aug. 22. 16:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
67%

189 cm vagyok. soknak tartom.

Tudom sokan a magasságuk miatt panaszkodnak, hogy alacsonyak...

Én 5-6 cm-ert szívesen átadnék.

aug. 23. 13:57
 32/38 anonim ***** válasza:
63%
172 vagyok és nő. Jó lenne 5-6 centivel alacsonyabbnak lenni (bár a férjem 186 cm).
aug. 23. 18:46
 33/38 anonim ***** válasza:

170 cm vagyok, nő. Elégedett vagyok vele, jól érzem magam így.

Ami fura, hogy sosem tartottam magam magasnak, pedig ez a magasság az átlag FÉRFI magassága Magyarországon. Még akkor sem, mikor az exem kb. 10 centivel alacsonyabb volt nálam, és mai napig rá tudok csodálkozni hölgytársaságban, ha állunk, hogy jé, mindenkinek rálátok a feje búbjára.

aug. 23. 20:36
 34/38 anonim ***** válasza:

32-es vagyok, én a 172-vel kifejezetten magasnak éreztem magam (túl).

A tornasorban is 2. voltam, utána szünet, aztán jöttek a 155-163 cm-s lányok. Legjobb barátnőm 150 centi volt, rengeteget lógtunk együtt, kb. jó hülyén nézhettünk ki. Amúgy mindig 183 feletti pasijaim voltak, szóval nem is ebben zavart, csak úgy, hogy nem passzoltam a nagy átlagba.

aug. 24. 10:23
 35/38 anonim ***** válasza:
175 centi vagyok férfi. Esetleg 180 lennék de több nem. Edzek és néha igyis kibaxott macera napi 4-5 x bevinni a megfelelő kaloria mennyiséget. Magasabbkent ennél is több kellene. Ugye, minel nagyobb test annál több kaja kell bele .
szept. 2. 05:40
 36/38 anonim ***** válasza:

182/F

Elégedett vagyok. 2 esetleg 3 centit még elfogadnék, ha lenne olyan varázslat, de túl magas sem szeretnék lenni.

szept. 11. 22:46
 37/38 anonim ***** válasza:
18 F 165 cm utálom csajozás terén semmi lehetőségem
okt. 7. 11:38
 38/38 anonim ***** válasza:
180-185 felett könnyen gebének lehet kinezni ha nem szeret enni az ember vagy gyors az anyag cseréje. Szoval nem fekete fehér a kép. Inkább lennék 178 jó kötésű mint 192 vékony
okt. 7. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!