Miért kell hazudozni a mai világba hogy sikert érj el a nőknél?
Nem értem a problémát, mert nyilván nem azzal van a baj, hogy őszinte vagy, hanem azzal, hogy eddig nem volt semmi életed.
Az őszinteségnek egy alap dolognak kéne lenni, ettől viszont nem leszel érdekes emberileg. Csak az őszinteség nem fog neked szimpátiát garantálni, ha nem szimpatikus az, amit elmondasz a másiknak.
Máshogy is fel lehet kelteni mások érdeklődését, nem csak úgy, hogy fantáziákat gyártasz a nemlétező nemi életedről, és patkány módjára hazudsz az életedről.
Igaz hogy egyszeri példa szóval nem kell minden nőre kivetíteni. De a nő szereti gondolom ha egy másik férfi sikeres a nőkkel meg érdekes a férfi stb.
Ne hazudj mert úgyis kiderülnek a dolgok, hogy szűz vagy. Hidd el nem ettől leszel boldog az életben, hogy van-e barátnőd meg hogy hányszor szexeltél.
Abba igazad van, hogy nőknek sokkal könnyebb. Egy átlagos alatti kinézetű nőnek is pl. ismerkedős oldalon sok kedvelése lesz. A nő mindig jobb férfit akar magához. Ez van a genetikánkba belekódolva, minél nagyobb a férfi státusza, minél populárisabb, izmosabb, jóképűbb, egészségesebb annál több esélyünk van a túlélésre. Lehet, hogy nők írják neki hogy milyen nehéz nekik pasit találni stb. meg hogyha jó férfi vagy majd találsz. De nem olyan könnyű. Nézd meg a statisztikát, kérdezz meg sok férfit mi a tapasztalata.
De hiába ez az igazság ne legyél mérges vagy depresszív. Nem a nő adja a boldogságot
9-es
"mertük feltételezni, nem csak erre van igényed,"
Tegyük fel nem csak erre van igényem,ezt ki hiszi el nekem amúgy?
A nők szerint amúgy minden pasi csak dugni akar.
"Az országban több nő van, mint férfi"
Aha biztosan,irjál már ki itt egy kérdést nőként hogy ismerkedni akarsz és férfiként,majd rájösz a különbségre.Álomvilágba élsz!
" kihívó lányokra persze hogy repülnek a pasik,"
Szerény lányok is ugyanúgy vonzzók a pasiknak,csakhogy már az ilyen csajoknak is brad pit külsejü pasik kellenek.
10-es
A mai világba már mindenki hazudik hogy siker érjen el.
Gondolj bele,aki önmagát adja még 70 évesen is szüz marad.
13-mas
" Abba igazad van, hogy nőknek sokkal könnyebb.. "
9-es kommentelő szerint ez nem igaz,mert több nő van az országba mint férfi.
"Gondolj bele,aki önmagát adja még 70 évesen is szüz marad."
Te tényleg elképzelhetetlennek tartod, hogy nem mindenkinek viszolyogtató a személyisége?
Nekem nem jó a személyiségem, mégse vagyok már szűz.
Nem kell koránt sem hazudni, hogy legyen egy kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!