Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell hazudozni a mai...

Miért kell hazudozni a mai világba hogy sikert érj el a nőknél?

Figyelt kérdés
Egyszer azt hazudtam a kolléganómnek a munkában, hogy van egy nő, akivel nagyon jók az esték (közben nem volt senki). Addig a kollegina rám se szart, utána meg csillogó szemekkel kerdezte, hogy ma milyen volt az este, néha azt hittem, rám mászik mindjárt. Tudom hogy gáz, hogy hazudtam, de így működnek a dolgok.
aug. 21. 12:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%

Van egy ilyen kollégánk, de mindenki nevet a háta mögött, mert tök egyértelmű, hogy csak vetít. Szerintem, aki valóban sikeres a nőknél, annak ezt nem kell reklámoznia. Aki pedig reklámozza, az mindig gyanús.

Abban sem lennék biztos, hogy a kolléganőd azért kérdezte, mert onnantól ő is ágyba akarna bújni veled.

aug. 21. 12:31
 2/22 anonim ***** válasza:
85%

"Egyszer"

Miért egyszeri eset alapján ítélsz?

Velem is történt már hasonló (csak a nemek voltak felcserélt szerepben), de ettől még nem mondom, hogy "hazudozni a mai világban, hogy sikert érj el a férfiaknál", nem mind ilyen, és ez a nőkre is ugyanígy igaz

aug. 21. 12:32
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
És mindezt egyetlen példa alapján következtetted ki...
aug. 21. 12:36
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Helyesbítsünk talán. Csak az elmeroggyant nők másznak foglalt pasi után. Ha elmeroggyant nőknél akarsz sikereket, akkor hajrá, csak aztán ne panaszkodj, hogy a nőd bolond. Egyébként férfiban is vannak bőven ilyen beteg agyúak.
aug. 21. 12:39
 5/22 A kérdező kommentje:

3-mas

Jobb ha az ember öszinte és megmondja még sosem voltam nővel,szüz vagyok?

aug. 21. 12:40
 6/22 A kérdező kommentje:

4-es

"elmeroggyant nők másznak foglalt pasi után."

elmerogyant nőnek mivel másabb a puncija mint a nem elmerogyantnak?

Mai világba ha egy pasi puncihoz jut kb olyan mintha megnyerte volna az ötös lottót.A nőknek meg lottózni sem kell,e nélkül is nyernek mindig..

aug. 21. 12:42
 7/22 anonim ***** válasza:
64%

#5: jó, látom, Te ilyen végletekben gobdolkodó, mindenhol igazságtalanságot kiáltó fajta vagy.

Nyilván nem ezzel kell indítani.

De nem is biztos, hogy az ismerkedés korai szakaszában egyáltalán felmerül a kérdés, mennyire vagy tapasztalt.

aug. 21. 12:42
 8/22 anonim ***** válasza:
A legjobb ha nem mondasz semmit. Ha szűz vagy akkor azéet nem tetszel, ha nagyzolsz akkor meg majd pofáraesel. Vagy akkor mikor leesik neki hogy vetítesz, ami valószínűleg le fog, mert semmi tapasztalatod, ezért belebuksz a hazugságba. Vagy ha el is juttok addig, hogy ágyba viszed akko ott fogsz felsülni, vagyis inkább fél perc alatt elsülni.
aug. 21. 12:43
 9/22 anonim ***** válasza:
76%

"elmerogyant nőnek mivel másabb a puncija mint a nem elmerogyantnak?"

Ja hát mertük feltételezni, nem csak erre van igényed, de úgy látom túl sokat vártunk

"Mai világba ha egy pasi puncihoz jut kb olyan mintha megnyerte volna az ötös lottót."

Az országban több nő van, mint férfi, szóval ha nincs veled probléma, vinni fognak előbb-utóbb (magyarul ha nem kellesz senkinek, inkább magadba nézz a mocskolódás helyett)

"A nőknek meg lottózni sem kell,e nélkül is nyernek mindig.."

Ezt honnan is tudod? Voltál már nő életed során akár egy napig is?

Igen, a kihívó lányokra persze hogy repülnek a pasik, de azt tegyük már hozzá, hogy nem is veszik komolyan, és sokszor a negyven évvel idősebbek próbálkoznak ilyen esetben :)

aug. 21. 12:48
 10/22 Antiszociális lény ***** válasza:
79%
Ha neked ehhez hazudni kell az téged is minősít.
aug. 21. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!