Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is megszabadult gyerekként...

Más is megszabadult gyerekként a fogszabályzótól? 12 éves voltam, a szüleim rábeszéltek, zavart, fájt, idegesített, fogtam egy csípőfogót és el csipkedtem XD na utána többet nem próbáltak rábeszélni ilyenekre. 25 F

Figyelt kérdés

Egyébként a mai napig nagyon büszke vagyok arra, hogy ennyire tökös voltam gyerekként. Van más is aki megszabadult tőle saját maga?

Neked mi a sztorid? Te hogy szabadultál meg tőle?

aug. 20. 01:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"nem felnőtt fejjel kell belevágnod."

Ki mondta, hogy bele kell vágnom felnőtt fejjel?

aug. 22. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Nem is értem minek kellett fogóval leszedni 🤨 Megkérhetted volna a fogorvost is, a végén úgyis ott kötöttél ki, hiszen a ragasztót meg az egyebeket is le kellett valahogy szedni...
aug. 23. 07:46
 13/14 A kérdező kommentje:

Persze ott kötöttem ki! Csakhogy ha a szüleimmel mentem volna oda és kérem, hogy szedje le, akkor biztos, hogy nem szedte volna le, mert a szüleim nem akarták volna.

Egyébként kértem a szüleimet erre emlékszem, azt mondták hogy szó se lehet róla és hogy majd egy év múlva visszatérünk rá…

Úgyhogy ezért döntöttem így. Amúgy visszamentem volna én is Alapból, így a végén apám vitt vissza, hogy szedjék le és csiszolják le róla.

aug. 23. 11:00
 14/14 anonim ***** válasza:
41%

A sztorim az, hogy nem kellett megszabadulnom tőle, mert nem is volt. A szüleimet nem érdekelte, én meg ilyennel nem foglalkoztam.

Nagyon jó érzés, hogy a szám belső oldalát állandóan sebesre harapom a rendezetlen fogaim miatt. Esztétikailag is nagyon szép: úgy néz ki, mintha tankok haladtak volna át egy macskaköves úton.

Elég kellemetlen.

"Ki mondta, hogy bele kell vágnom felnőtt fejjel?"

Mert egészségügyi és esztétikai szempontból is érdemes lenne.

okt. 28. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!