Mivel nekem lesz fogszabályzóm (12 éves vagyok) előtte vagyis holnap kikel húzni a fogam izgulok nagyon, nagyon fog fájni? és ha ki húzzák akkor kamilla teával nem szabad öblögetni?
Figyelt kérdés
Foghúzás2016. okt. 23. 20:16
1/7 anonim válasza:
Bizots kapsz érzéstelenítő inyjekciót a foghúzáshoz. Úgy is lehet érezni de nem fáj hanem inkább kellemetlen.
2/7 anonim válasza:
Kapsz érzéstelenítőt, nem fog fájni. Én nem is éreztem, hogy mikor húzták ki. Egyszer csak már kint volt.
Tilos öblögetni! Nem szabad a helyét piszkálni, a nyelveddel odanyúlkálni, öblögetni, szívogatni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2016. okt. 23. 20:37
4/7 anonim válasza:
Nekem bő egy hete húzták a fogamat, egészséges fog volt, meg se éreztem.10 másodperc alatt kint volt, pedig nehezen hozzáférhető helyen volt. A helye sem fájt.
5/7 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet,csak nekem már vagy 5 tejfogamat kihúztak,nekem egy nagyon fájt,a többi semennyire,csak éreztem,hogy matatnak a számban😁Na fájt?
6/7 A kérdező kommentje:
Egy kicsit igen de tegnap már a másik fogamat húzták! Nekem az volt a baj az elsőnél hogy nem ált el a vérzés! Amit most húztak az csak szivárog még.
2016. nov. 15. 10:16
7/7 anonim válasza:
12 évesen mit keresett a gyakori kérdéseken???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!