Mi a véleményetek erről az esetről?
Ma a buszon utaztam, és volt egy fiatal lány a buszon, talán 12 éves, középen állt, illetve volt egy öreg, aki olyan 70-75 éves lehetett, jól szituált volt.
A lány nem látta, mert pont háttal állt neki, az öreg pedig a szemével végig őt nézte szinte mindenhonnan (kevesen voltunk a buszon, más nem volt ott), még a száját is nyalogatta szinte, ezt 2-3 percen keresztül amíg a lány le nem szállt, már én szégyelltem magamat.
Mi a véleményetek erről?
Ez olyan eset, amit teljesen és érdemben csak akkor tudnánk véleményezni, ha mi magunk is ott lettünk volna.
Mert pl. felénk sok idős megáll középen, vagy az ajtóban, ha csak pár megállót mennek. Volt, hogy fel is ajánlottam a helyem, de csak annyit mondott a néni, hogy rosszabb onnan felállni, mint azt a pár megállót állva tölteni. A másik pedig, volt olyan rokonom, akinek idős korára többféle tikkelése lett, amik közé a száj nyalogatása, cuppogása is tartozott. Simán lehet, hogy a bácsinak is inkább tikk volt. Vagy a mentális leépülés egyik jele.
Ezek mellett is lehet szó arról, hogy rossz szándékkal méregette a kislányt, de szerencsére nem történt baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!