Mi a véleményetek erről az esetről?
Ma a buszon utaztam, és volt egy fiatal lány a buszon, talán 12 éves, középen állt, illetve volt egy öreg, aki olyan 70-75 éves lehetett, jól szituált volt.
A lány nem látta, mert pont háttal állt neki, az öreg pedig a szemével végig őt nézte szinte mindenhonnan (kevesen voltunk a buszon, más nem volt ott), még a száját is nyalogatta szinte, ezt 2-3 percen keresztül amíg a lány le nem szállt, már én szégyelltem magamat.
Mi a véleményetek erről?
Ezen nincs mit véleményezni, mert csak a te véleményedet tudjuk az esetröl.
Az adott öreg valószínüleg nem a lányt nézte, hanem csak nézett ki a fejéböl, a szájnyalogatás meg az agyi leépülés egyik jele a legtöbb esetben.
Szerintem te magyarázol bele negatív dolgot az egészbe, itt veled van probléma!
Ettöl eltekintve ha igaz lenne is, amit sugalmazol, semmi jelentösége, senkinek nem árt vele.
Egyértelműen őt nézte, biztos hogy erről volt szó, ezt nem lehet félreérteni.
Nem tűnt agyi leépültnek, jól szituált volt.
"Száját nyalogatta szinte..."
Szinte...
Erősen szubjektív amit írsz.
Mégha tényleg nyalogatta volna -nemcsak "szinte"- ebben a melegben az sem szokatlan...
"még a száját is nyalogatta szinte"
Ez annyira gyökér belelátás.
Te meg az öreget és a kislányt nézted, akkor te arról fantáziáltál hogyan dugja meg az öreg a lányt. Vagy hogyan vágnátok 2-en gerincre. Na pont.
Bármire gondolhatott, ugye. De a kérdező "erőteljesen" pedofilnak szeretné bemutatni, ezért vizsgálom tovább így: lehet hogy tetszett neki (az öregnek) akár még szexuálisan is a kislány. Ez az ő baj/dolga. Csakis akkor tartozik másra, ha ezt ő nem tudja/akarja magában kontrollálni, és ezáltal erőszaktevővé/megrontóvá válik.
Persze, megvan a jogunk itt véleményt is alkotni ezekről a dolgokról, és teljesen jogos az is ha valaki ezt véleményszinten el is ítéli.
Ha a lány háttal állt neki, akkor nem látta a vén kecskét, szóval ártalmatlanul zárult a történet, senki nem sérült.
Tud egyébként zavaró, már-már félelmetes lenni a bámulás, leplezetlen nyálcsorgatás, szemmel vetkőztetés is, de ha a kislány háttal állt, akkor szerencsére pont nem látta. Más kérdés, hogy a férfiak miért nem tudnak csak a szemük sarkából megnézni valakit, ahogy mi nők tesszük, miért kell úgy bámulni, hogy az egész kerületnek nyilvánvaló legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!