Mi a véleményed erről az esetről?
Mindenki szidja a sofőröket, de egy autóúton miért is kellene arra számítani, hogy gyalogossal találom szembe magam? A fickó meg nyert egy Darwin díjat.
Sajnálatos.
Ha megállt volna valószínűleg SEMMIT sem kapott volna. Normális esetben neked nem kellene ott gyalogosra számítani.
A segítségnyújtás elmulasztása pedig teljesen jogos vétség.
#1 „SEMMIT sem kapott volna”
Ja, normál esetben nem, viszont úgy tűnik hogy valami nagyon nem volt rendben a kisbusz sofőrjével vagy utasaival, azért is szívódtak fel, Diósdon "felejtve" a megrongálódott Mercit.
Én is egy offolok egy kicsit, de az #5-ösre válaszolnék.
Erre egy régi történetet mesélnék el egy haverom korábbi munkahelyéről (sajnos nem én voltam ott, jó lenne úgy mesélni ha közöm lenne hozzá).
Egy hotel, nem messze a Keleti pályaudvartól. 90 körüli demens papika Ausztráliából, a lánya hozta meglátogatni régi-régi rokonságot.
Szombat délután valahogy kitalált a "hátsó ajtón", így nem látta senki (a lányáék úgy hagyták a szobában, hogy aludt). Rendőrség hívva, cikkek megjelentek.
Hétfőn hívták a hotelt a Dél-budai detox-ból, hogy náluk van a papa, mert az LESÉTÁLT a Budapest Parkig, ahol pár srác beinvitálta a...most figyelj...DJ BOBO koncertre! Ott pedig olyan jól érezte magát, hogy kicsit túlivott, de vasárnap koradélután pont annyi ép ész jött elő, hogy besétált egy "kórháznak tűnő" helyre (Szent László). Onnan elvitték a Dél-budaiba, ahonnan az éjszakás nővérke nézte át rendőrség honlapját, mert nem volt nála semmi irat.
Szóval. Még ha voltak is épeszű pillanatai, a demencia durva dolgokra képes.
Na ha én már annyira demens lennék hogy DJ Bobo-ra szórakoznék, akkor megkérném az asszonyt hogy könyörületből vessen véget a szenvedéseimnek egy puskával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!