Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden nőt, amelyik látszólag...

Minden nőt, amelyik látszólag minimum nem nagymama korú azonnal letegezek 22 éves férfiként. Jól csinálom?

Figyelt kérdés
Anyukám nagyon durván kiakad (nyilván nem az illető előtt, hanem utána), ha valaki magázza, pedig már 62 éves (igaz letagadhatna egy tizenötöt kb.) és nagyon sok nőnél is hasonlókat figyeltem meg. Pedig én mindenkit magáztam, aztán ebből kiindulva mostanában már szinte mindenkit spontán tegezek. Én eddig azt hittem, hogy ha magázódok az a tisztelet jele, de úgy látszik sok nőnél ez inkább az öregséggel hozzák összefüggésbe vagy nem tudom.
aug. 19. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
12%

Ezek már ilyen klimaxos nők

En bekerultem olyan munkahelyre ahol 50 eves nő az igi is, csopvez is, csak ezek az idős kollegák a kedvenceik, engem mint fiatalt nem gyoʻznek mobbingolni ellenem szítani a tobbi kollegát, a szintén idős kollegák is beszólogatnak lenéznek

Na ez a munkahely kezdte ugy elso nap hogy tegeződni KELL. Nekem tegezni kell ezeket a megkeseredett vén banyákat mert fiatalnak akarnák magukat érezni es öregíti őket a jonapot kívanok is.

aug. 19. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

*Ezek mégcsak már nem is nők hanem nemtelen bányarémek, de azt állitják magukról, hogy ők nők. Erősítgetik magukat. Be akarnak vágódni pasiknál akikkel pl szerződünk meg a férj az alap kell legyen hogy fel tudják mutatni kellenek bárkinek is.

És nem találok másik munkahelyet!

aug. 19. 10:01
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

Mások a tegezésen akadnak ki, ezt nem lehet általánosítani az emberekre. Az etikett és illem erősebb, többen várják el vagy kényszerülnek rá alá-fölérendeltség miatt a szigorú magázódásra akkor is, ha mindenkinek kényelmesebb lenne tegeződve.

Többen fognak kiakadni a te korlátlan tegeződéseden is, mint gondolod. Csak ugyanaz történik amit leírtál, hogy nem előtted csinálják majd.

aug. 19. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Udvarias, intelligens férfi csak akkor tegezi az ellenkező nála idősebb embert ha arra engedélyt kap.
aug. 19. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:
A magázódás modoros, remélem kikopik lassan. Én is szoktam magázni olyanokat, akik már fél lábbal a sírban vannak, de egyébként tegeződök, kivéve ha érzem, hogy valaki ilyen vaskalapos. 33N
aug. 19. 10:04
 6/9 A kérdező kommentje:

" korlátlan tegeződéseden"

Nem korlátlan. Nyilván rendelőben, kórházban, hivatalos helyeken stb... nem magázódok.

aug. 19. 10:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem korlátlan, akkor ez a megfogalmazás erősen megtévesztő: "Minden nőt, amelyik látszólag minimum nem nagymama korú azonnal letegezek 22 éves férfiként"
aug. 19. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a tegeződést és a magázódást is elfogadom, ameddig ez nem hivatalos helyen történik, ott viszont megsértődöm, ha letegeznek.
aug. 21. 16:46
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Sohasem fogsz mindenkinek jót tenni. Ami az egyiknek bejön,a másikat dühíti.
aug. 29. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!