Miért érzem úgy, hogy szeretnék megbüntetni másokat?
Szabadon árthatnak mások ahogy akarnak. En is vettem észre.
A mobbingolók vagy egy trágya szomszéd meg a stb.
És mindig ők jönnek ki jobban.
Ezeknek áll a világ.
Én is örüpnék ha inkább őket érné baj de valahogy pont felviszi az isten is a dolgukat csak.
Nem tudsz mit tenni, el kell fogadnod. A világot nem tudod megváltoztatni, de te meg tudsz változni...
Tény, sok söpredék, alja ember él, akinek a létezésének nem igazán van szemmel látható ésszel felfogható értelme.
Annyit tehetsz, hogy te nem leszel olyan ember, és akkor a világ máris jobb hely lett egy kicsit.
Lehet hogy nem leszek túl népszerü a válaszommal, de szerintem ez nem feltétlen takar egy egészséges gondolkodásmódot.
Természetesen én is, és mindenki más is találkozik a saját életében hasonló emberekkel, akik tényleg az alja népet erősítik. Fejben vagy szavakban neheztelhetünk rájuk, vagy épp véleményünk is lehet róla, de nem kattogunk rajta napjában többször. Ha hasonlóval találkozok akkor túllépek rajta elég hamar, és pár óra múlva már teljesen el fogom felejteni a dolgot. Olyan pedig nem jut eszembe egyáltalán hogy megbüntessem őket. Én se vagyok szent nyílván, de elég erős a morális iránytűm, amihez tartom is magam. Ha más emberek nem így tesznek az hidegen hagy, az ő életük és döntésük. Nem fordítok rájuk energiát különösebbképp, ahogy azt sem gondolom hogy meg kéne őket büntetnem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!